boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ocquier

Op zoek naar een supermarkt in Ocquier? Direct achterhalen supermarkt op dit moment open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op Supermarktvergelijken.com lees je de meeste gegevens met betrekking tot supermarkten in Ocquier. Lekker makkelijk boodschappen zoals bijv. Sorbetijs, barbecue en Ontstopper of producten van welbekende merken als Vegter en Abena online inkopen en bezorgen? Jij checkt hier ook bruikbare informatie over opties m.b.t. online je boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €27,50 per bezoek. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Opvallend veel huishoudens doen hun aankopen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Weten welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij wie kan ik met de feestdagen boodschappen doen? Ook interessant: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Beneden vind je supers bij jou in de buurt. Maak een keuzen uit de shops en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Ocquier-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ocquier

Welke supermarkt is nu geopend in Ocquier?

Vandaag nog belangrijke boodschappen nodig? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment geopend? Gelukkig: de supers hier hebben vrij lange openingstijden. Bij bedrijven als Jumbo, Albert Heijn, Plus, Coop of bijv. Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Dit geldt ook voor supers als Deen. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Vaak kan je daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten dicht bij jou in de buurt. Tik op een super en achterhaal of de super momenteel open is. Gesloten? Schrik niet. Je kan nu 24/7 online boodschappen doen.Kan ik dat ook? Rechts tref je aanvullende details. Zie ook onze blog over Supermarkt nukerke

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Ocquier?

Sta je voor een dichte supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de regio Luik zijn er steeds meer bezorgservices. Alle denkbare boodschappen zoals Scharrel eieren en Wijn van vertrouwde merken als CêlaVita en/of Jupiler binnen 24 uur thuis afgeleverd. Hoe handig is dat? Vaak kies je zelf tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij de meeste supers heb jij de aankopen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De voordelen van desupermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supers bij jou in de buurt

Check de openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar op de kassabon

* Goed om te weten: → Kijk naar online supermarkten in de omgeving van Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt noville.

Pick Up Point Ocquier

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgers? Kies dan voor een pick-up point in Ocquier ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van het gemak van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt als jou het uitkomt. De meeste boodschappen zoals Jenever tot Slavink en artikelen van vertrouwde merken als Frico en Fermette, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Tip van onze kant: schiet koken er bij jou vaak in? Bestel dan een koelverse maaltijd als Penne met Hollandse garnalen in kerriesaus, Kipgehaktballetjes in jus met stamppot prei of Stamppot rucola met zongedroogde tomaten. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en smullen maar.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Ocquier

Leave a Comment