boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Noville

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Noville? Erachter komen welke super nu open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina tref je alle relevante info m.b.t. supermarkten in Noville. Meteen boodschappen als bijvoorbeeld Spekken, Kipbouillon en Reisartikelen of producten van welbekende merken als Dom Delagrange en Masottina via internet inkopen en bezorgen? Je treft hier ook uitgebreide gegevens over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 a 3 keer per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €30 tot €35 per winkelbezoek. Wat sterk in opkomst is, is de supermarkt waar je online kan bestellen. Meer en meer consumenten doen hun aankopen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Weten welke supermarkt nu open is? Bij welke supermarkt kan ik op zondagen boodschappen doen? Ook interessant: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? In het midden van de pagina vind je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een geschikt bedrijf en zoek naar meer details. [jobs location=Noville-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Noville

Welke supermarkt is nu open in Noville?

Snel boodschappen doen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Gelukkig: de supers hier hebben prettige openingstijden. Bij filialen van Plus, Jumbo, Spar, Coop maar ook Aldi en de Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Ook het geval voor bijvoorbeeld Dirk. Met name bij de grote filialen. Doorgaans kun jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze supermarkt-zoeker vind je supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op een van de supers en achterhaal of de super de deuren geopend heeft. Al gesloten? Schrik niet. Je kunt – wanneer jij dat wil – bestellen bij een van de online supers. Kan ik dat ook? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Zie ook onze blog over Supermarkt noorderwijk

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Noville?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In en rondom Luik merken we een groeiend aantal supers die bij je thuiskomen. Alle producten als Pasta en/of Multivitamine drank van geliefde merken als Lindahls of Ola wanneer jij wil aan huis bezorgd. Een uitkomst voor velen! Maak een keuze voor de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel internet-supers heb je alle artikelen verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Boodschappen webshops

Online aanbiedingen bekijken

* Goed om te weten: → Zoek online supermarkten in de regio Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt noiseux.

Pick Up Point Noville

Wil jij online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een bezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Noville ideaal voor jou. Jij benut dan het grote gemak van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Baby-producten t/m Producten voor baby en kinderen en producten van geliefde merken als Bacardi en Asbach, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Advies: heb je weinig tijd? Kies dan ook voor een warme maaltijd als Toastje met gerookte zalm en guacamole, Oosterse zalm of Broodje Martino. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Noville

Leave a Comment