boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Nouvelles

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Nouvelles? Erachter komen welke supermarkt op dit moment open is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina lees jij alle handige informatie wat betreft supermarkten in Nouvelles. Lekker makkelijk boodschappen als bijv. Kaassoufflés, Granaatappel en passiefruit en Soepvlees of boodschappen van bijvoorbeeld Cave de Beblenheim en Hendrick’s via internet inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook alle gegevens over de nieuwe hype: de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 tot 3 maal per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 per aankoop. Een trend van de laatste maanden is de supermarkt waar je online kan bestellen. Meer en meer mensen bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondag mijn inkopen doen? Ook belangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Onderaan vind je de beste supers uit de buurt. Selecteer een winkel en bekijk meer details. [jobs location=Nouvelles-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Nouvelles

Welke supermarkt is nu geopend in Nouvelles?

Meteen boodschappen inslaan? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Handig: de supers hier hebben flexibele openingstijden. Bij afdelingen van Spar, Plus, Coop, Albert Heijn en Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde verhaal voor filialen van Deen. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten in de regio. Klik op jouw voorkeur en achterhaal of de winkel open is of niet. Dicht? Geen nood. Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Meer weten? Zie het blok hiernaast. Bekijk ook alle info over Supermarkt nollevaux

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Nouvelles?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Rondom Henegouwen zijn er steeds meer bezorgservices. Alle denkbare boodschappen zoals Roerbak en Oog en oor van betrouwbare merken als Dolce & Gabbana en Sulpizio Tartufi wanneer jij wil bij jou thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Kies zelf voor de bezorgservice of het pick-up point. Meesetal heb jij je bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supers bij jou in de buurt

Vind openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar geld op je boodschappen

* Hint: → Check alle online supermarkten in de omgeving van Henegouwen. Lees nu ook alles over Online supermarkt noirefontaine.

Pick Up Point Nouvelles

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Nouvelles wat voor jou. Je hebt dan de vele voordelen van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen wanneer jij wilt. Alles wat je nodig hebt, van Ijs en Yoghurt t/m Koffiebroodje en spullen van bijvoorbeeld Nickelodeon of Stapleton, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Goed om te weten: ontbreekt het je aan tijd? Koop dan zo’n kant-en-klaar maaltijd als Broodje haringsalade, Kipgehaktballetjes in jus met stamppot prei of Broodje Kipfilet. Een kwestie van eventjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Nouvelles

Leave a Comment