boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Noorderwijk

Boodschappen doen bij een supermarkt in Noorderwijk? Wil je weten welkesupermarkt nu open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hier tref je alle belangrijke details m.b.t. supermarkten in Noorderwijk. Moeiteloos boodschappen als bijvoorbeeld Dieetijs, Pastasauzen en Groentesappen of boodschappen van onder andere The Glenlivet en Caribbean Gold via internet bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook handige data over opties m.b.t. de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? En vaak ook: gemiddeld zo’n 10 – 12 keer per maand De supermarktbon ligt al gauw op €35 tot €40 per bezoekje. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Meer en meer Nederlanders maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt(en) nu open is? Waar kan ik op zondag terecht?En welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onder deze pagina bekijk je de beste supers uit de buurt. Selecteer een winkel en spot alle informatie. [jobs location=Noorderwijk-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Noorderwijk

Welke supermarkt is nu geopend in Noorderwijk?

Vandaag nog de supermarkt bezoeken? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: de supers hier hebben vrij lange openingstijden. Bij shops van Spar, Albert Heijn, Coop, Plus en bijvoorbeeld Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor winkels als Hoogvliet. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Meestal kan je hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Bovenaan deze pagina ontdek jij supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op een van de supers en raadpleeg of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Ben je al te laat? Niet getreurd. Jij kan de hele dag door boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer info? Lees er hiernaast meer over. Lees ook meer over Supermarkt noirchain

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Noorderwijk?

Is de winkel niet geopend? Probeer dan eens online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de buurt van Antwerpen vind je steeds meer opties voor bezorgdiensten. De meeste artikelen als Zonnebrandcrème en Notenpasta van erkende merken als J.B. Adam Alsace en Maker’s Mark op een door jou gekozen moment laten bezorgen wanneer jij wil. Dat is toch geweldig? Maak een keuze voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Dikwijls heb je je bestelling voordelig en snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt aan huis

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Vind openingstijden

Boodschappen webshops

Check de beste aanbiedingen

* Let op: → Zoek online supermarkten in de buurt van Antwerpen. Lees nu ook alles over Online supermarkt nobressart.

Pick Up Point Noorderwijk

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorger? In dat geval is een pick-up point in Noorderwijk een uitkomst. Jij gebruikt dan de meerwaarde van online bestellen, en je haalt de boodschappen af wanneer jij wilt. Boodschappen zoals Frikandel t/m Speciaalbier en boodschappen van merken als Menken of Perfect fit, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Handig: schiet koken er bij jou vaak in? Probeer daarvoor zo’n warme maaltijd als Krokante sliptong met eiersaus, Asperge beenham schotel of Broodje Javaanse Kip Salade. Een paar minuten opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Het kost je amper tijd
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Noorderwijk

Leave a Comment