boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Nollevaux

Boodschappen doen bij een supermarkt in Nollevaux? Nieuwsgierig welke super op dit moment open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier vind jij vergelijkingen en gegevens rondom supermarkten in Nollevaux. Vandaag nog boodschappen zoals Olie, Notenmix en Schoonmaakmiddelen of artikelen van A-merken als Lekker Gemak en Becks online inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook actuele tips over de boodschappen online bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 120 bezoeken per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €27,50 per aankoop. Een interessante trend is de supermarkt waar je online kan bestellen. Steeds meer consumenten kopen de boodschappen online, en kiezen voor thuisbezorging. Nieuwsgierig welke super vanavond nog open is? Bij welke supers kan ik met kerst of pasen terecht?En niet onbelangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onder deze pagina vind je alle supermarkten in jouw omgeving. Klik op een shop en doorzoek alle informatie. [jobs location=Nollevaux-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Nollevaux

Welke supermarkt is nu open in Nollevaux?

Vanmiddag of vanavond nog een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: de supers hier hebben ruime openingstijden. Bij filialen van Coop, Spar, Plus, Jumbo en bijvoorbeeld Aldi en/of Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Ook het geval voor bijvoorbeeld Dekamarkt. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en ontdek of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Al gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt waar en wanneer je maar wil bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Rechts tref je aanvullende details. Bekijk ook alle info over Supermarkt noduwez

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Nollevaux?

Een gesloten supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Om en nabij Luxemburg constateren we opvallend veel bezorgservices. Alle benodigde boodschappen als Tuinbonen en Zonnebrandcrème van erkende merken als Le Nostrane of Clearblue voordelig bij jou afgeleverd aan huis. Een uitkomst voor velen! Maak een keuze voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij de aankopen verrassend snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

Check de openingstijden

Webshops van supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Niet vergeten: → Vergelijk alle online supermarkten in en rondom Luxemburg. Lees nu ook alles over Online supermarkt nives.

Pick Up Point Nollevaux

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Nollevaux een bruikbaar alternatief. Je geniet dan van de voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. Eigenlijk alle producten als Runderschnitzel tot Likeuren en producten van onder andere Chovi Cheff en Augustijn, haal je moeiteloos op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Hint: chronisch tijdgebrek? Bestel dan een ambachtelijke maaltijd als Gegrilde tonijn met paprikasaus, Gebakken heek met béarnaisesaus en een groentenrisotto van zilvervliesrijst of Broodje Oude Kaas. 10 minuutjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Nollevaux

Leave a Comment