boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Noirefontaine

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Noirefontaine? Uitzoeken welke super op dit moment open is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze website lees jij de meeste informatie over de supermarkten in Noirefontaine. Direct boodschappen als bijvoorbeeld Pastasauzen, Vlees waren en Tarwebrood of boodschappen van welbekende merken als Brons en Maroc Gourmet via internet inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je leest hier ook bruikbare tips over de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. En vaak ook: gemiddeld zo’n 12 bezoekjes per maand. We spenderen gemiddeld €27,50 per winkelbezoek. Wat jij eens moet proberen is boodschappen kopen bij de online super. Opvallend veel huishoudens maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke supermarkt vanavond nog open is? Waar kan ik tijdens speciale dagen terecht?En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen bekijk je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een geschikt bedrijf en spot meer details. [jobs location=Noirefontaine-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Noirefontaine

Welke supermarkt is nu open in Noirefontaine?

Meteen een supermarkt vinden om te shoppen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: de lokale supermarkten hanteren ruime openingstijden. Bij filialen van Coop, Plus, Jumbo, Spar en ook Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor bijvoorbeeld Dekamarkt. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie kun je supermarkten bekijken die vlakbij zijn. Tik op een super en bekijk of de super momenteel open is. Ben je al te laat? Schrik niet. Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Nu ook online: alles over Supermarkt nives

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Noirefontaine?

Sta je voor een dichte supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In en rondom Luxemburg constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Zoutjes en/of Sappen van bijvoorbeeld Witte Kruis en Paddy eenvoudig thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? Jij kiest zelf: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel internet-supers heb je de aankopen verrassend snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Boodschappen webshops

Vind de voordeligste supermarkt

* Advies: → Kijk naar online supermarkten in en rondom Luxemburg. Lees nu ook alles over Online supermarkt nismes.

Pick Up Point Noirefontaine

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Noirefontaine een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van het gemak van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een door jou gekozen moment. De meeste boodschappen zoals Suikervrije drop tot Aspergesoep en goederen van geliefde merken als Swirl of Premium, haal je moeiteloos op bij het supermarkt afhaalpunt. Advies: geen tijd om te koken? Bestel dan een warme maaltijd als Gebakken meervalfilets in rode wijnsaus, Kip in roomsaus of Broodje Carpacciotapenade. Een paar minuten opwarmen, en smullen maar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Noirefontaine

Leave a Comment