boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Nives

Boodschappen doen bij een supermarkt in Nives? Uitzoeken welke super nu open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier vind jij alle bruikbare details over de supermarkten in Nives. Direct boodschappen als bijvoorbeeld Koffie, Frisdranken en Haarserum of supermarkt-producten van A-merken als Louis Roederer en Canesten online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook alle gegevens over mogelijkheden met betrekking tot de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 a 3 keer per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per boodschappenlijstje. Een interessante trend is zeker ook de online supermarkt. Opvallend veel mensen bestellen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Uitzoeken welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke supermarkt kan ik tijdens speciale dagen mijn inkopen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Beneden doorzoek je supermarkten in jouw eigen regio. Klik op een shop en check alles wat je moet weten. [jobs location=Nives-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Nives

Welke supermarkt is nu geopend in Nives?

Op dit moment boodschappen inslaan? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment open? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij filialen van Spar, Jumbo, Albert Heijn, Coop maar ook Lidl en Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Hoogvliet. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Vaak kan je daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze supermarkt-zoeker kan jij supermarkten spotten in de regio. Klik op jouw voorkeur en bekijk de actuele openingstijden.Dicht? Niet getreurd. Je kunt op elke minuut van de dag bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Lees er hiernaast meer over. Zie ook onze blog over Supermarkt nimy

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Nives?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. In en rondom Luxemburg kun je kiezen uit meerdere supers die bij je thuiskomen. Alle benodigde boodschappen als Roerbak en/of Buitenkaars van merken als Maroussia en Optrex wanneer jij wil laten bezorgen wanneer jij wil. Een uitkomst voor velen! Jij kiest zelf: de bezorgservice of het pick-up point. Niet zelden heb jij alle boodschappen binnen 24 uur in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind en vergelijk alle supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Hint: → Vind online supermarkten in de regio Luxemburg. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt nieuwrode.

Pick Up Point Nives

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Nives wat voor jou. Jij profiteert dan van de vele voordelen van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Naturel t/m Scharrel eieren en spullen van bijvoorbeeld Famous Grouse en Herman, haal je moeiteloos op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Hint: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een vriesverse maaltijd als Op de huid gebakken snoekbaars met zwarte boontjes, Verse worst met jus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree of Maaltijdsalade met kip en avocado. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Nives

Leave a Comment