boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Niverlée

Op zoek naar een supermarkt in Niverlée? Wil je weten welkesuper vandaag geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op Supermarktvergelijken.com tref je vergelijkingen en info wat betreft supermarkten in Niverlée. Probleemloos boodschappen als bijvoorbeeld Vlekkenmiddel, Frisdranken en Jus of supermarkt-producten van topmerken als Aquarius en Kokki Djawa via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je treft hier ook up-to date tips over opties m.b.t. de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 10 – 12 keer per maand We spenderen gemiddeld €35 tot €40 per aankoop. Een trend van de laatste maanden is ook online boodschappen doen. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers doen hun aankopen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Weten welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke supers kan ik op een feestdag mijn boodschappen inslaan? En niet te vergeten: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Onder deze pagina tref je alle supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en spot belangrijke gegevens. [jobs location=Niverlée-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Niverlée

Welke supermarkt is nu open in Niverlée?

Direct belangrijke boodschappen nodig? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu geopend? Pluspunt: de supers hier hebben flexibele openingstijden. Bij shops van Jumbo, Spar, Plus, Albert Heijn en ook Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor supers als Deen. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Meestal kan je hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Hierboven zoek je de supermarkten in de regio. Klik op jouw voorkeur en check of de super momenteel open is. Is de super al dicht? Niet getreurd. Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Meer weten? Lees er hiernaast meer over. Bekijk ook alle info over Supermarkt nil-saint-vincent-saint-martin

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Niverlée?

Een gesloten supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de regio Namen vinden we meer en meer boodschappen bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Ravioli en/of Anti-insect van welbekende merken als Manzer Domherr en Yildriz eenvoudig bij jou afgeleverd aan huis. Wat kan er prettiger zijn? Maak zelf een keuze tussen bezorgen of afhalen. Bij veel aanbieders heb jij alle artikelen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De pluspunten van de supermarkt bezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Niet vergeten: → Zoek online supermarkten in de streek Namen. Of lees meer over Online supermarkt nieuwmunster.

Pick Up Point Niverlée

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgdienst? Kies dan voor een pick-up point in Niverlée wat voor jou. Jij gebruikt dan het gemak van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alle boodschappen, van Varkens vlees tot Oosterse maaltijden en producten van welbekende merken als Junior of Fryns, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Tip: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Haringrolletje met courgette en doperwtjes, Hamburger, currysaus, baby wortelen, krieltjes of Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree. 10 minuutjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Niverlée

Leave a Comment