boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Nimy

Zoek je de beste supermarkt in Nimy? Benieuwd welke super nu geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze website lees jij alle relevante info met betrekking tot supermarkten in Nimy. Probleemloos boodschappen als bijvoorbeeld Printercartridges, Italiaans en Vruchtendrank of supermarkt-producten van topmerken als Parissa en Hawai online kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je treft hier ook bruikbare gegevens over de nieuwe hype: online je boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 10 bezoeken in de maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentboodschappen kopen bij de online super. Al duizenden mensen kopen de boodschappen online, en kiezen voor thuisbezorging. Meer weten over welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen terecht?Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Hieronder tref je de regionale supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Nimy-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Nimy

Welke supermarkt is nu geopend in Nimy?

Snel een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment open? Ideaal: veel shops in de omgeving hebben zeer ruime openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Spar, Coop, Jumbo of bijv. Aldi en de Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Dekamarkt. Met name bij de grote filialen. Standaard kan jij hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Scroll naar boven, daar kun je supermarkten bekijken die vlakbij zijn. Maak een keuze en bekijk of de winkel nu geopend is. Niet meer open? Maak je niet druk. Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Rechts tref je aanvullende details. Ook interessant: Supermarkt nieuwkerken-waas

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Nimy?

Is het buiten openingstijden? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de regio Henegouwen merken we een groeiend aantal supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle producten als Badartikelen of Vegetarisch van geliefde merken als Monte Scroppino en Boklunder binnen 24 uur aan huis bezorgd. Een uitkomst voor velen! Het is jouw feestje: bezorgen of afhalen. Vaak heb je de aankopen de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgers

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Niet vergeten: → Kijk naar online supermarkten in de regio Henegouwen. Lees nu ook alles over Online supermarkt nieuwerkerken.

Pick Up Point Nimy

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorger? Kies dan voor een pick-up point in Nimy erg relevant voor jou. Jij benut dan het gemak van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen wanneer jij wilt. Eigenlijk alle producten als Bitterbal tot Koffiefilterzakjes en goederen van betrouwbare merken als Swinkels Food en Bic, kun je gemakkelijk afhalen bij het supermarkt afhaalpunt. Hint: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een vriesverse maaltijd als Tempura van vis en groenten, Alle prijzen zijn inclusief btw of Broodje Gezond. Koken is niet nodig, even opwarmen en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Nimy

Leave a Comment