boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Nijlen

Zoek je de beste supermarkt in Nijlen? Direct achterhalen super nu geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier lees je alle belangrijke gegevens over de supermarkten in Nijlen. Nu boodschappen zoals bijv. Shampoo, Zemen en Jam of supermarkt-producten van bijvoorbeeld Daim en Passendale online inkopen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook praktische details over de nieuwste trend: de boodschappen online bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 a 3 keer per week We spenderen gemiddeld €20 tot €25 per bestelling. Een trend van de laatste maanden is boodschappen kopen bij de online super. Meer en meer mensen kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij wie kan ik op zondag terecht?En ook handig: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan doorzoek je alle supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk bruikbare informatie. [jobs location=Nijlen-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Nijlen

Welke supermarkt is nu open in Nijlen?

Meteen boodschappen inslaan? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu open? Handig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans vrij lange openingstijden. Bij winkels van Plus, Albert Heijn, Jumbo, Coop en bijvoorbeeld Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Dit geldt ook voor winkels als Ekoplaza. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Standaard kan jij hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en lees meer over de actuele openingstijden.Gesloten? Maak je niet druk. Jij kan de hele dag door boodschappen doen via internet. Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Check ook alles over Supermarkt nieuwkapelle

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Nijlen?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de buurt van Antwerpen constateren we opvallend veel boodschappen bezorgdiensten. Alle producten als Indiase mix of Energy dranken van onder andere Piedboeuf en/of Pure Green lekker makkelijk laten bezorgen wanneer jij wil. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel aanbieders heb jij alle artikelen voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je bespaart veel tijd
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Check de beste aanbiedingen

* Let op: → Zoek online supermarkten in de streek Antwerpen. Of bekijk handige info over Online supermarkt nieuwenhove.

Pick Up Point Nijlen

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een bezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Nijlen erg relevant voor jou. Jij profiteert dan van het comfort van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Fond t/m Medicijnen en goederen van betrouwbare merken als Prins&Dingemanse en Nalys, haal je moeiteloos op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Handig: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een magnetronmaaltijd als Krab met avocadomousse, Zalmfiletstukjes in kervelsaus Penne met groente of Broodje Tonijn. Een paar minuten opwarmen, en smullen maar.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Nijlen

Leave a Comment