boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Nieuwmunster

Meteen shoppen bij een supermarkt in Nieuwmunster? Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze website tref je vergelijkingen en feiten m.b.t. supermarkten in Nieuwmunster. Wil jij boodschappen zoals Toiletblokken, Borrelmix en Halvarine en margarine of boodschappen van topmerken als Zendium en Boschkloof online kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook meer informatie over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 bezoeken in de maand. De supermarktbon ligt al gauw op €35 tot €40 per bestelling. Een hype is momenteel de internet-supermarkt. Steeds meer mensen bezoeken de internet-supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij wie kan ik op een feestdag shoppen? En ook handig: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Hieronder ontdek de verschillende aanbieders. Klik op een shop en vind bruikbare informatie. [jobs location=Nieuwmunster-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Nieuwmunster

Welke supermarkt is nu open in Nieuwmunster?

Meteen belangrijke boodschappen nodig? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Een groot voordeel: de supers hier hebben vrij lange openingstijden. Bij bedrijven als Coop, Albert Heijn, Plus, Jumbo maar ook Lidl en de Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Dit is niet anders voor filialen van Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Bovenaan deze pagina kan jij supermarkten spotten die zich vlakbij bevinden.Tik op een super en achterhaal op dit moment open is. Dicht? Maak je niet druk. Je kunt – wanneer jij dat wil – gewoon online boodschappen doen. Meer weten? Lees er hiernaast meer over. Zie ook onze blog over Supermarkt nieuwenrode

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Nieuwmunster?

Een gesloten supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Om en nabij West-Vlaanderen kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Kaassalades of Douchegel van bijvoorbeeld Esprit Soleil en/of Molilla simpelweg thuis afgeleverd. Wie wil dat nu niet? Maak zelf een keuze tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Meesetal heb jij je bestelling verrassend snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supermarkten

Check de openingstijden

Alle internet supermarkten

Vind de voordeligste supermarkt

* Let op: → Kijk naar online supermarkten in de omgeving van West-Vlaanderen. Lees nu ook alles over Online supermarkt niel-bij-as.

Pick Up Point Nieuwmunster

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorger? In dat geval is een pick-up point in Nieuwmunster ideaal voor jou. Je geniet dan van de pluspunten van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Pinda’s en noten t/m Rundervinken en boodschappen van A-merken als Unicare of 50foods, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Tip: ontbreekt het je aan tijd? Kies dan ook voor een magnetronmaaltijd als Koolvisfilet in Spaanse tomatensaus, Spinaziestamppot, omelet of Rode bieten met een speklap en jus. Een paar minuten opwarmen, en smullen maar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Nieuwmunster

Leave a Comment