boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Niel

Boodschappen doen bij een supermarkt in Niel? Uitzoeken welke super momenteel geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze website tref jij vergelijkingen en details betreffende supermarkten in Niel. Lekker makkelijk boodschappen als Kipbouillon, Haargel en Cashewnoten of producten van onder andere Brasso en Care Plus via internet inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook alle details over de nieuwe hype: online je boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 12 bezoekjes per maand. We spenderen gemiddeld €30 per bezoekje. Een trend van de laatste maanden is ook online boodschappen doen. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers bestellen online, en laten de boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op zondagen mijn boodschappen inslaan? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen bekijk je alle supermarkten. Klik op een shop en check meer details. [jobs location=Niel-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Niel

Welke supermarkt is nu geopend in Niel?

Snel de supermarkt bezoeken? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment open? Pluspunt: de lokale supermarkten hanteren vrij lange openingstijden. Bij filialen van Plus, Coop, Spar, Albert Heijn en Lidl en Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde geldt voor supers als Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Scroll naar boven, daar kun je supermarkten bekijken in de regio. Tik op een super en ontdek of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Ben je al te laat? Schrik niet. Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Kan ik dat ook? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Bekijk ook alle info over Supermarkt neufvilles

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Niel?

Is de supermarkt gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom Antwerpen vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Veldsla en/of viswinkel-producten van welbekende merken als Sipsmith en/of Van Houten binnen 24 uur thuis afgeleverd. Ontdek nu zelf het gemak! Jij kiest zelf: de bezorgservice of het pick-up point. Meesetal heb jij de aankopen binnen 24 uur in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Check de openingstijden

Alle internet supermarkten

Online aanbiedingen bekijken

* Let op: → Zoek online supermarkten in de regio Antwerpen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt neu-moresnet.

Pick Up Point Niel

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een thuisbezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Niel erg relevant voor jou. Je geniet dan van de pluspunten van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een moment dat jou uitkomt. Alles van Kaassoufflés t/m Zeep en artikelen van topmerken als Red Band of Teacher’s, kun je zonder kosten ophalen bij het supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: ontbreekt het je aan tijd? Scoor dan een magnetronmaaltijd als Snoekbaarsfilet met een brandade van gerookte paling, Stoofpotje rundvlees of Broodje Warme Brie. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Niel

Leave a Comment