boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Niel-bij-Sint-Truiden

Boodschappen doen bij een supermarkt in Niel-bij-Sint-Truiden? Direct achterhalen super momenteel geopend is, of waar een koopzondag is? Hier lees je alle relevante gegevens wat betreft supermarkten in Niel-bij-Sint-Truiden. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als bijvoorbeeld Scharreleieren, Zonnebrandcrème en Fruitmelk dranken of items van betrouwbare merken als Shoti maa en Hebro op internet kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook uitgebreide data over de nieuwe hype: online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 bezoeken in de week. De supermarktbon ligt al gauw op €22,50 per aankoop. Populair is op dit momentde supermarkt waar je online kan bestellen. Steeds meer huishoudens kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke super op dit moment geopend is? Bij welke supers kan ik met de feestdagen boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onder deze pagina doorzoek je de regionale supermarkten. Maak een keuzen uit de shops en vind praktische details. [jobs location=Niel-bij-Sint-Truiden-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Niel-bij-Sint-Truiden

Welke supermarkt is nu open in Niel-bij-Sint-Truiden?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Pluspunt: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij bedrijven als Coop, Spar, Jumbo, Plus maar ook Aldi en de Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Ook het geval voor filialen van Hoogvliet. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Op reguliere dagen kan jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker tref je alle supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op een van de supers en bekijk of de winkel nu geopend is. Is de super al dicht? Maak je niet druk. Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. De voordelen? Zie het blok hiernaast. Zie ook onze blog over Supermarkt neuville

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Niel-bij-Sint-Truiden?

Is de winkel niet geopend? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Limburg kun je kiezen uit meerdere bezorgservices. De meeste artikelen als Braadworst en Mosterd van erkende merken als Veuve Clicquot en/of Kitekat voordelig bij jou afgeleverd aan huis. Wie wil dat nu niet? Maak zelf een keuze tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel internet-supers heb je jouw order snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen webshops

Bekijk alle acties

* Mis dit niet: → Zoek online supermarkten in de omgeving van Limburg. Of lees meer over Online supermarkt neufmaison.

Pick Up Point Niel-bij-Sint-Truiden

Wil jij online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorger? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Niel-bij-Sint-Truiden een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point wanneer jij wilt. Alles wat je nodig hebt, van Oosterse maaltijden tot Robijn en goederen van merken als Havana Club en Rivella, pik jij vaak gratis op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Hint: ontbreekt het je aan tijd? Kies dan ook voor een koelverse maaltijd als Zeebaars met ontbijtspek, Maaltijdpoffertjes of Broodje Filet Americain. Even de magnetron in, en smullen maar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Niel-bij-Sint-Truiden

Leave a Comment