boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Neuville

Zoek je de beste supermarkt in Neuville? Direct achterhalen super vandaag open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina vind jij de meeste info met betrekking tot supermarkten in Neuville. Zonder problemen boodschappen zoals bijv. Spread, Gereedschap en Diepvriesproducten of supermarkt-producten van merken als Bombay en Camel op internet kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook alle details over de nieuwste trend: de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 120 bezoeken per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €30 tot €35 per boodschappenlijstje. Wat sterk in opkomst is, is de supermarkt waar je online kan bestellen. Al duizenden supermarkt-bezoekers maken er gebruik van, en laten de boodschappen thuis afleveren. Uitzoeken welke super momenteel geopend is? Bij wie kan ik met de feestdagen terecht?En ook handig: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan vind de verschillende aanbieders. Tik op een zaak naar keuzen en spot bruikbare informatie. [jobs location=Neuville-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Neuville

Welke supermarkt is nu open in Neuville?

Vandaag nog boodschappen inslaan? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment geopend? Gelukkig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Coop, Albert Heijn, Spar, Plus en natuurlijk Lidl en de Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde verhaal voor supers als Deen. Met name bij de grote filialen. Standaard kan jij hier tot laat in de avond nog shoppen. Via onze supermarkt-zoeker vind je supermarkten die zich vlakbij bevinden.Selecteer een supermarkt en bekijk of de winkel nu geopend is. Dicht? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag bestellen bij een van de online supers. Meer weten? Rechts tref je aanvullende details. Ook interessant: Supermarkt neu-moresnet

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Neuville?

Sta je voor een dichte supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de regio Namen merken we een groeiend aantal bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Bloemen of Rum van welbekende merken als Colgate en/of Bison Grass lekker makkelijk thuis afgeleverd. Wat kan er prettiger zijn? Maak zelf een keuze tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel aanbieders heb jij de boodschappen de volgende dag in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Ook de online supers

Bekijk alle acties

* Goed om te weten: → Bezoek direct online supermarkten in de streek Namen. Of lees meer over Online supermarkt nessonvaux.

Pick Up Point Neuville

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Neuville een prima methode. Je hebt dan de handigheid van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. Eigenlijk alle producten als Vlees waren t/m Visbouillon en producten van betrouwbare merken als UnieKaas en John Player Special, pik jij vaak gratis op bij het supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: geen tijd om te koken? Kies dan ook voor een magnetronmaaltijd als Gegrilde makreel met zwarte bessen en chioggiabietjes, Grootmoeders kippannetje of Stamppot Hutspot met worst. 10 minuutjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Neuville

Leave a Comment