boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Neuville-en-Condroz

Zoek je de beste supermarkt in Neuville-en-Condroz? Nieuwsgierig welke super vandaag geopend is, of welke op zondag open zijn? Op Supermarktvergelijken.com tref je alle bruikbare feiten betreffende supermarkten in Neuville-en-Condroz. Direct boodschappen zoals bijv. Kaassouffle, Runderlappen en Ontbijtpap of boodschappen van betrouwbare merken als Famous Grouse en Thursday Plantation op internet kopen en bezorgen? Jij checkt hier ook alle data over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 120 bezoeken per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €30 per boodschappenlijstje. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Een groeiend aantal consumenten doen hun aankopen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Weten welke super vanavond nog open is? Bij welke supers kan ik op zondag mijn boodschappen inslaan? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen vind je alle supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en doorzoek meer details. [jobs location=Neuville-en-Condroz-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Neuville-en-Condroz

Welke supermarkt is nu open in Neuville-en-Condroz?

Direct de supermarkt bezoeken? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Handig: de supers in deze regio werken met prettige openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Spar, Coop, Plus en Aldi en/of Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde geldt voor onder andere Dirk. Met name bij de grote filialen. Vaak kan je daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze supermarkt-zoeker tref je alle supermarkten dicht bij jou in de buurt. Tik op een super en lees meer over de actuele openingstijden.Is de super al dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Jij kan de hele dag door boodschappen doen via internet. Hoe dat werkt? Zie het blok hiernaast. Nu ook online: alles over Supermarkt neufchateau

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Neuville-en-Condroz?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom Luik constateren we opvallend veel bezorgservices. Alle boodschappen als Afrikaans of Boter van betrouwbare merken als Dulcolax of Bionade probleemloos bij jou afgeleverd aan huis. Een uitkomst voor velen! Maak een keuze voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij de meeste supers heb jij alle (verse) boodschappen verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen winkels online

Bekijk alle acties

* Advies: → Kijk naar online supermarkten in de streek Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt nethen.

Pick Up Point Neuville-en-Condroz

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Neuville-en-Condroz een uitkomst. Je maakt dan gebruik van de meerwaarde van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. Alles wat je nodig hebt, van Boterhamworst tot Yoghurtdranken en spullen van welbekende merken als Geska en Gonzalez Byass, kun je zonder kosten ophalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Niet vergeten: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een ambachtelijke maaltijd als Gegrilde mosselen met kruidige boter en jonge boerenkaas uit de Pieterspolder, Zalmfiletstukjes in bieslooksaus, gesmoorde prei en aardappelpuree of Stamppot rode kool met hachee. Een paar minuten opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Neuville-en-Condroz

Leave a Comment