boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Neupré

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Neupré? Benieuwd welke supermarkt nu geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier tref jij alle belangrijke info rondom supermarkten in Neupré. Moeiteloos boodschappen zoals Huid en haar en nagel, Sperziebonen en peulvruchten en Gekookte worst of boodschappen van erkende merken als Bear en Teacher’s via internet bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je leest hier ook handige tips over online boodschappen bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 a 3 keer per week De supermarktbon ligt al gauw op €22,50 per boodschappenlijstje. Wat sterk in opkomst is, is de internet-supermarkt. Al honderden Nederlanders maken er gebruik van, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Weten welke supermarkt(en) nu open is? Waar kan ik op zondag mijn boodschappen inslaan? En ook handig: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina bekijk je de lokale supers. Klik op een shop en zoek naar bruikbare informatie. [jobs location=Neupré-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Neupré

Welke supermarkt is nu open in Neupré?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Pluspunt: bedrijven in deze regio hebben doorgaans aangename openingstijden. Bij filialen van Plus, Albert Heijn, Spar, Coop en ook Aldi en de Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Dekamarkt. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Met behulp van de winkelzoeker vind je supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en check of de super de deuren geopend heeft. Gesloten? Niet getreurd. Je kunt waar en wanneer je maar wil gewoon online boodschappen doen. Kan ik dat ook? Lees er hiernaast meer over. Zie ook onze blog over Supermarkt nettinne

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Neupré?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de regio Luik kun je kiezen uit meerdere bezorgdiensten. De meeste artikelen als Yoghurt en Tonic van welbekende merken als Nicotinell en/of Ambassador simpelweg laten bezorgen wanneer jij wil. Dat is toch geweldig? Maak een keuze voor de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij alle artikelen voordelig en snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind alle belangrijke supers

Achterhaal openingstijden

Boodschappen winkels online

Vind de voordeligste supermarkt

* Advies: → Vind online supermarkten in de omgeving van Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt nerem.

Pick Up Point Neupré

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een bezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Neupré ideaal voor jou. Je hebt dan de vele voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Ginger Ale t/m Fruitsalade en producten van betrouwbare merken als Livwell of Inza, haal je zelf af bij een supermarkt ophaalpunt. Misschien relevant voor jou: houd je niet van koken? Koop dan zo’n ambachtelijke maaltijd als Kabeljauwmoten met kruidenboter, Bami kip saté of Broodje Peper Paté. 10 minuutjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Neupré

Leave a Comment