boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Neufchâteau

Zoek je de beste supermarkt in Neufchâteau? Direct achterhalen supermarkt nu open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hier tref jij de meeste info m.b.t. supermarkten in Neufchâteau. Snel en gemakkelijk boodschappen als bijv. Snoeprollen, Elastiek en Koriander of producten van A-merken als Tom Poes en Borgoe via internet bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook up-to date tips over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 – 12 keer per maand De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 tot €30 per bezoekje. Wat jij eens moet proberen is ook online boodschappen doen. Meer en meer consumenten maken er gebruik van, en laten de boodschappen thuis afleveren. Weten welke super nu open is? Bij wie kan ik op een feestdag mijn boodschappen inslaan? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onder deze pagina vind je de regionale supermarkten. Klik op een shop en doorzoek alles wat je moet weten. [jobs location=Neufchâteau-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Neufchâteau

Welke supermarkt is nu geopend in Neufchâteau?

Meteen belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Handig: de lokale supermarkten hanteren vrij lange openingstijden. Bij afdelingen van Spar, Plus, Albert Heijn, Coop of bijv. Aldi en Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde verhaal voor supers als Jan linders. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker kan jij supermarkten spotten die vlakbij zijn. Kies een winkel en raadpleeg op dit moment open is. Is de super al dicht? Maak je niet druk. Je kan nu 24/7 bestellen bij een van de online supers. Hoe dat werkt? Rechts tref je aanvullende details. Bekijk ook alle info over Supermarkt nerem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Neufchâteau?

Is het buiten openingstijden? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. Om en nabij Luik constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Soepele rode wijn en Hulzen tabak van A-merken als De Oost en Merkx eenvoudig thuis afgeleverd. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Vaak heb je de aankopen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen winkels online

Online aanbiedingen bekijken

* Niet vergeten: → Kijk naar online supermarkten in en rondom Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt neervelp.

Pick Up Point Neufchâteau

Wil jij online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgdienst? In dat geval zijn de pick-up points in Neufchâteau ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van de voordelen van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. Eigenlijk alle producten als Rundergehakt tot Dieetmaaltijden en producten van erkende merken als Nina Ricci of Zuivelhoeve, haal je moeiteloos op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Mis dit niet: ontbreekt het je aan tijd? Kies dan ook voor een vriesverse maaltijd als Op de huid gebakken zeebaars met Hollandse caponata, Kip in roomsaus of Tortellini gevuld met kaas. Koken is niet nodig, even opwarmen en je kan al aan tafel gaan.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Neufchâteau

Leave a Comment