boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Nettinne

Meteen shoppen bij een supermarkt in Nettinne? Benieuwd welke super nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Op Supermarktvergelijken.com vind je alle bruikbare info m.b.t. supermarkten in Nettinne. Wil jij boodschappen zoals bijv. Douche, Wax en Limonade siroop of boodschappen van onder andere Ponche Kuba en Eristoff via internet bestellen en bezorgen? Je vindt daar ook bruikbare details over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 12 bezoekjes per maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 per bezoek. Wat sterk in opkomst is, is de internet-supermarkt. Al duizenden supermarkt-bezoekers gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke supermarkt kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? In het midden van de pagina ontdek je supermarkten in jouw eigen regio. Tik op een zaak naar keuzen en zoek naar bruikbare informatie. [jobs location=Nettinne-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Nettinne

Welke supermarkt is nu geopend in Nettinne?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu geopend? Ideaal: bedrijven in deze regio hebben doorgaans vrij lange openingstijden. Bij shops van Jumbo, Coop, Plus, Albert Heijn en natuurlijk Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor onder andere Deen. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Standaard kan jij hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Kies een winkel en ontdek op dit moment open is. Al gesloten? Niet getreurd. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen doen via internet. Kan ik dat ook? Check het blok hiernaast voor meer info. Nu ook online: alles over Supermarkt neerwinden

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Nettinne?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Rondom Namen zijn er steeds meer boodschappen bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Gebakken uitjes en Hollandse maaltijden van betrouwbare merken als Balneum of Delica simpel en snel thuis afgeleverd. Wie wil dat nu niet? Het is jouw feestje: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Niet zelden heb jij alle artikelen de volgende dag in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen winkels online

Bespaar op de kassabon

* Goed om te weten: → Vind online supermarkten in de streek Namen. Of lees meer over Online supermarkt neerpelt.

Pick Up Point Nettinne

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Nettinne erg relevant voor jou. Je maakt dan gebruik van de handigheid van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. Alles van Stompkaarsen t/m Zakken en spullen van bijvoorbeeld V8 of Guigal, kun je gemakkelijk afhalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: chronisch tijdgebrek? Kies dan ook voor een koelverse maaltijd als Rode poon met couscous, Paëlla of Groenteburger, prei, aardappelen. Een paar minuten opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Nettinne

Leave a Comment