boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Neigem

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Neigem? Erachter komen welke super nu open is, of waar een koopzondag is? Op deze pagina vind je vergelijkingen en data betreffende supermarkten in Neigem. Lekker makkelijk boodschappen zoals bijvoorbeeld Bakboter en braadboter, Douchegel en Badolie of producten van bijvoorbeeld Silvo en Bar le Duc op internet kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook bruikbare details over mogelijkheden met betrekking tot de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 120 bezoeken per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €25 tot €30 per aankoop. Wat jij eens moet proberen is boodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers doen hun aankopen online, en kiezen voor thuisbezorging. Meer weten over welke supermarkt vandaag open is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen terecht?Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Zometeen ontdek de verschillende aanbieders. Klik op een shop en check alles wat je moet weten. [jobs location=Neigem-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Neigem

Welke supermarkt is nu open in Neigem?

Meteen boodschappen doen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment open? Pluspunt: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij locaties van Coop, Plus, Spar, Albert Heijn en Aldi en de Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Ekoplaza. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Handig: je kunt daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Met behulp van de winkelzoeker vind je supermarkten die vlakbij zijn. Maak een keuze en check of de super momenteel open is. Ben je al te laat? Geen paniek! Je kan nu 24/7 boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer info? Zie het blok hiernaast. Check ook alles over Supermarkt neeroeteren

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Neigem?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. In en rondom Oost-Vlaanderen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Mondverzorging en koortslip of Kaassalades van geliefde merken als Frisse Reus en Ravelli zonder problemen thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? Maak een keuze voor bezorgen of afhalen. Bij de meeste supers heb jij alle artikelen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgers

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind alle belangrijke supers

Vind openingstijden

Webshops van supers

Bespaar op de kassabon

* Let op: → Vergelijk alle online supermarkten in en rondom Oost-Vlaanderen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt neerijse.

Pick Up Point Neigem

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorger? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Neigem een uitkomst. Je maakt dan gebruik van de handigheid van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een door jou gekozen moment. Alle boodschappen, van Volle melk t/m Yoghurtijs en artikelen van topmerken als Samra en Aquafresh, haal je zelf af bij het supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: heb je weinig tijd? Scoor dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Frittata met sardientjes, Gehakt in jus of Pulled pork zoete aardappelpuree in bonenmix. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Neigem

Leave a Comment