boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Neerharen

Op zoek naar een supermarkt in Neerharen? Nieuwsgierig welke supermarkt nu open is, of welke op zondag open zijn? Op deze website vind jij vergelijkingen en data over de supermarkten in Neerharen. Eenvoudig boodschappen zoals bijv. Toiletpapier, Oploskoffie en Blauwaderkaas of items van vertrouwde merken als Dorset en Boulevard online kopen en bezorgen? Je vindt hier ook alle gegevens over opties m.b.t. online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt meer dan 100 bezoekjes per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 tot €30 per bestelling. Populair is op dit momentde supermarkt waar je online kan bestellen. Meer en meer mensen kopen de boodschappen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Benieuwd welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke supermarkt kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? In het midden van de pagina tref je de beste supers uit de buurt. Selecteer een winkel en doorzoek alles wat je moet weten. [jobs location=Neerharen-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Neerharen

Welke supermarkt is nu geopend in Neerharen?

Vandaag nog belangrijke boodschappen nodig? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu geopend? Gelukkig: veel shops in de omgeving hebben zeer flexibele openingstijden. Bij filialen van Albert Heijn, Coop, Plus, Spar maar ook Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor filialen van Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Met behulp van de winkelzoeker tref je alle supermarkten in de regio. Maak een keuze en lees meer over of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Niet meer open? Niet getreurd. Je kan nu 24/7 de internet-supermarkt bezoeken. Kan ik dat ook? Lees verderop meer over deze service. Ook interessant: Supermarkt nederename

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Neerharen?

Is de supermarkt gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In en rondom Limburg zijn er steeds meer supers die bij je thuiskomen. Alle denkbare boodschappen zoals Aardappelgratin en Dubbeldrank van erkende merken als Ambassador of Kleenex zonder problemen bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Jij kiest zelf: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Vaak heb je jouw order de volgende dag in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Webshops van supers

Online aanbiedingen bekijken

* Advies: → Zoek online supermarkten in de buurt van Limburg. Of bekijk handige info over Online supermarkt neder-over-heembeek.

Pick Up Point Neerharen

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Neerharen erg relevant voor jou. Je geniet dan van de meerwaarde van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Burgers t/m Plantverzorging en boodschappen van betrouwbare merken als Château de Jau of Yummy, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Misschien relevant voor jou: houd je niet van koken? Bestel dan een ambachtelijke maaltijd als Koud bieslooksoepje met Hollandse garnalen, Gekruide speklapjes in jus Kapucijners met amandel Aardappelpuree met tuinkruiden of Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Neerharen

Leave a Comment