boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Neerglabbeek

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Neerglabbeek? Uitzoeken welke supermarkt op dit moment open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina tref jij alle relevante data rondom supermarkten in Neerglabbeek. Eenvoudig boodschappen zoals bijv. Baby, Grootverpakking en Spareribs of boodschappen van erkende merken als Total Care en Wilthagen online bestellen en bezorgen? Je vindt daar ook handige details over de trends rondom online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 bezoeken in de maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal boodschappers maken er gebruik van, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op een feestdag boodschappen doen? En welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Onderaan check je de winkels. Klik op een shop en zoek naar praktische details. [jobs location=Neerglabbeek-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Neerglabbeek

Welke supermarkt is nu geopend in Neerglabbeek?

Vandaag nog boodschappen inslaan? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Gelukkig: de supers in deze regio werken met aangename openingstijden. Bij shops van Plus, Albert Heijn, Coop, Spar en natuurlijk Lidl en de Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit is niet anders voor bijvoorbeeld Hoogvliet. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Bovenaan deze pagina tref je alle supermarkten die vlakbij zijn. Selecteer een supermarkt en lees meer over of de super de deuren geopend heeft. Is de super al dicht? Geen paniek! Je kan nu 24/7 online boodschappen doen.De voordelen? Rechts tref je aanvullende details. Nu ook online: alles over Supermarkt nederbrakel

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Neerglabbeek?

Is de supermarkt gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de regio Limburg merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgservices. De meeste artikelen als Stroop of Notenpasta van top-merken als Elvea en/of Sportlife gemakkelijk aan huis bezorgd. Dat is toch geweldig? Maak een keuze voor de bezorgservice of het pick-up point. Dikwijls heb je jouw order binnen 24 uur in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Check de openingstijden

Alle internet supermarkten

Online aanbiedingen bekijken

* Handig: → Vergelijk alle online supermarkten in de provincie Limburg. Of bekijk handige info over Online supermarkt nechin.

Pick Up Point Neerglabbeek

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? In dat geval is een pick-up point in Neerglabbeek wat voor jou. Jij gebruikt dan het gemak van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een door jou gekozen moment. Alles wat je nodig hebt, van Sportdrank tot Peterselie en boodschappen van erkende merken als Luminarc en ThermaCare, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Misschien relevant voor jou: houd je niet van koken? Ga in dat geval voor een kant-en-klaar maaltijd als Scholfilet met kerrieroom uit de oven, Spaghetti met broccoli of Broodje Boerenkaas. Koken is niet nodig, even opwarmen en een gezonde maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Neerglabbeek

Leave a Comment