boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Nederhasselt

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Nederhasselt? Benieuwd welke super nu open is, of waar een koopzondag is? Hieronder vind jij alle belangrijke gegevens over de supermarkten in Nederhasselt. Vandaag nog boodschappen zoals bijv. Vermouth, Vuilniszakken en Droge rosé of boodschappen van A-merken als Corsendonk en Lekker Gemak online inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt daar ook alle nieuwsberichten over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 120 bezoeken per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per bezoek. Een interessante trend is daarnaast online boodschappen bestellen. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke super op dit moment geopend is? Bij wie kan ik met de feestdagen mijn inkopen doen? En niet onbelangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Zometeen bekijk je supermarkten in jouw eigen regio. Maak een keuzen uit de shops en bekijk bruikbare informatie. [jobs location=Nederhasselt-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Nederhasselt

Welke supermarkt is nu open in Nederhasselt?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen inslaan? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Ideaal: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Plus, Albert Heijn, Spar en ook Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Dit is niet anders voor supers als Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Bovenaan deze pagina kan jij supermarkten spotten die vlakbij zijn. Klik op jouw voorkeur en achterhaal de actuele openingstijden.Al gesloten? Schrik niet. Je kunt waar en wanneer je maar wil online boodschappen doen.Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Bekijk ook alle info over Supermarkt nechin

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Nederhasselt?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Om en nabij Oost-Vlaanderen kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Bitters en/of Mihoen van geliefde merken als Pennypacker en Requengo handig thuis afgeleverd. Hoe handig is dat? De keuze is aan jou: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Niet zelden heb jij alle (verse) boodschappen binnen 24 uur in huis.

Het gemak van de supermarkt aan huis

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Check de openingstijden

Ook de online supers

Check de beste aanbiedingen

* Tip: → Zoek online supermarkten in de provincie Oost-Vlaanderen. Lees nu ook alles over Online supermarkt nassogne.

Pick Up Point Nederhasselt

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de service aan huis? Dan is de optie voor een pick-up point in Nederhasselt een uitkomst. Jij gebruikt dan de pluspunten van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een door jou gekozen moment. Alles wat je nodig hebt, van Beenham en fricandeau t/m Geurtheelichten en boodschappen van A-merken als Baiocchi of Liefmans, kun je gemakkelijk afhalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Let op: houd je niet van koken? Probeer daarvoor zo’n ambachtelijke maaltijd als Lentesalade met witte asperges en Hollandse garnalen, Kipfilet of Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree. Een kwestie van eventjes opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Nederhasselt

Leave a Comment