boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Naninne

Boodschappen doen bij een supermarkt in Naninne? Nieuwsgierig welke supermarkt nu geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hieronder tref jij alle relevante gegevens betreffende supermarkten in Naninne. Probleemloos boodschappen als bijvoorbeeld Indonesische mix, Alcoholvrij bier en Papier of producten van bijvoorbeeld Celebracion en Aspirine via internet inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Jij checkt hier ook bruikbare tips over online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 120 bezoeken per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €22,50 per aankoop. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Al honderden consumenten maken er gebruik van, en kiezen voor thuisbezorging. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondagen mijn boodschappen inslaan? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Onderaan doorzoek je supermarkten in jouw eigen regio. Maak een keuzen uit de shops en zoek naar belangrijke gegevens. [jobs location=Naninne-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Naninne

Welke supermarkt is nu open in Naninne?

Meteen een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Handig: de supers in deze regio werken met aangename openingstijden. Bij shops van Spar, Albert Heijn, Coop, Jumbo en ook Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor winkels als Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie kan jij supermarkten spotten die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en lees meer over of de super momenteel open is. Dicht? Geen paniek! Je kan nu 24/7 bestellen bij een van de online supers. Meer weten? Check het blok hiernaast voor meer info. Check ook alles over Supermarkt nafraiture

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Naninne?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Om en nabij Namen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgservices. Alle producten als Loempia en/of Citrus van top-merken als Dolceria Alba en/of J.M. da Fonseca lekker makkelijk thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! Maak zelf een keuze tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij de meeste supers heb jij alle boodschappen binnen 24 uur in huis.

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Tip: → Check alle online supermarkten in de omgeving van Namen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt my.

Pick Up Point Naninne

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Naninne ideaal voor jou. Jij benut dan het grote gemak van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Eigenlijk alle producten als Soep t/m Jus rundvlees en producten van merken als Dettol en Tartex, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Hint: ontbreekt het je aan tijd? Scoor dan een warme maaltijd als Aspergesoufflé met Hollandse garnalen, Zalmfilet in zoete mosterdsaus of Pompoensoep met vermicelli. Even de magnetron in, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Naninne

Leave a Comment