boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Nandrin

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Nandrin? Wil je weten welkesupermarkt nu geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hieronder vind jij alle handige details wat betreft supermarkten in Nandrin. Vandaag nog boodschappen als bijv. Thee, Baby-producten en Mihoen of producten van vertrouwde merken als Sagativa en Echo Falls via internet bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook bruikbare tips over de trends rondom online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 12 bezoekjes per maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €22,50 per bezoek. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Meer en meer supermarkt-bezoekers kopen de boodschappen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is? Waar kan ik met de feestdagen de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Onder deze pagina tref je alle supermarkten. Kies een winkel en check meer details. [jobs location=Nandrin-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Nandrin

Welke supermarkt is nu geopend in Nandrin?

Meteen de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu geopend? Pluspunt: bedrijven in deze regio hebben doorgaans prettige openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Albert Heijn, Jumbo, Coop maar ook Lidl en Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Ook het geval voor winkels als Dekamarkt. Met name bij de grote filialen. Vaak kan je daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Hierboven ontdek jij supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op een van de supers en bekijk of de super momenteel open is. Dicht? Maak je niet druk. Jij kan de hele dag door boodschappen doen via internet. Meer weten? Zie het blok hiernaast. Zie ook onze blog over Supermarkt nadrin

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Nandrin?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de regio Luik merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Runderlappen en Pannen van top-merken als El Mare en/of GP simpelweg bij jou thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Maak zelf een keuze tussen bezorgen of afhalen. Bij veel internet-supers heb je alle (verse) boodschappen verrassend snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vergelijk alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar op de kassabon

* Goed om te weten: → Bezoek direct online supermarkten in de streek Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt mussy-la-ville.

Pick Up Point Nandrin

Wil jij online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgers? Dan is de optie voor een pick-up point in Nandrin een prima methode. Jij profiteert dan van de vele voordelen van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Alles wat je nodig hebt, van Kroepoek tot Mondverfrissers en producten van merken als Verstegen of Red-I, haal je moeiteloos op bij een supermarkt ophaalpunt. Misschien relevant voor jou: schiet koken er bij jou vaak in? Scoor dan een koelverse maaltijd als Krokant gebakken sliptong met bieslookdressing, Penne vier kazen, uitgebakken spekjes of Broodje Warme Sate. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en je kan al aan tafel gaan.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Nandrin

Leave a Comment