boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Namur

Een supermarkt bezoeken in Namur? Nieuwsgierig welke super vandaag geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hieronder lees jij de meeste gegevens wat betreft supermarkten in Namur. Direct boodschappen als bijv. Wijn, Seroendeng en Sponzen of boodschappen van bijvoorbeeld Tesi Bon en Medellin Secret online kopen en bezorgen? Je vindt hier ook alle gegevens over de nieuwe hype: online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. En vaak ook: gemiddeld zo’n 120 bezoeken per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €27,50 per winkelbezoek. Een interessante trend is de internet-supermarkt. Al honderden supermarkt-bezoekers maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt vanavond nog open is? Bij wie kan ik op zondag terecht?Ook interessant: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Zometeen tref je supers bij jou in de buurt. Maak een keuzen uit de shops en spot praktische details. [jobs location=Namur-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Namur

Welke supermarkt is nu geopend in Namur?

Direct belangrijke boodschappen nodig? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: de supers in deze regio werken met flexibele openingstijden. Bij filialen van Plus, Jumbo, Coop, Albert Heijn en natuurlijk Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Ook het geval voor supers als Deen. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Meestal kan je hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze supermarkt-zoeker tref je alle supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op een van de supers en raadpleeg op dit moment open is. Gesloten? Niet getreurd. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Werkt dat ook voor mij? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Ook interessant: Supermarkt naast

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Namur?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de omgeving van Namen vind je steeds meer opties voor boodschappen bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Premiumijs en Mini pizza’s van vertrouwde merken als Panadol en/of Sylvius lekker makkelijk aan huis bezorgd. Hoe handig is dat? Vaak kies je zelf tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel supers heb je je bestelling razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supers bij jou in de buurt

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Check de beste aanbiedingen

* Niet vergeten: → Bekijk online supermarkten in de omgeving van Namen. Of bekijk handige info over Online supermarkt musson.

Pick Up Point Namur

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op een bezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Namur een bruikbaar alternatief. Jij benut dan het comfort van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een door jou gekozen moment. Alle boodschappen, van Mini pizza’s tot Oploskoffie en producten van betrouwbare merken als Kona en BenBits, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: ontbreekt het je aan tijd? Scoor dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Taco met haring en avocado, Varkensvlees, erwten, aardappelpuree of Stamppot knolselderij met rucola. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Namur

Leave a Comment