boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Namêche

Een supermarkt bezoeken in Namêche? Nieuwsgierig welke supermarkt vandaag open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op Supermarktvergelijken.com lees je vergelijkingen en gegevens m.b.t. supermarkten in Namêche. Nu boodschappen zoals bijv. keukenrol, Fris & fruitige witte wijn en Wc-papier of boodschappen van betrouwbare merken als Moksi Patoe en Merkx op internet kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je treft hier ook alle details over de nieuwste trend: boodschappen doen bij de online supermarkt en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €25 tot €30 per bezoek. Een trend van de laatste maanden is de supermarkt waar je online kan bestellen. Al duizenden boodschappers bezoeken de internet-supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Uitzoeken welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik met de feestdagen mijn inkopen doen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Onder deze pagina ontdek je alle supermarkten in jouw omgeving. Kies een winkel en vind alle informatie. [jobs location=Namêche-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Namêche

Welke supermarkt is nu geopend in Namêche?

Direct boodschappen doen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Handig: de supers in deze regio werken met prettige openingstijden. Bij winkels van Plus, Albert Heijn, Coop, Spar en bijvoorbeeld Aldi en/of Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde geldt voor supers als Jan linders. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Meestal kan je hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Bovenaan deze pagina zoek je de supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op een van de supers en check of de winkel nu geopend is. Dicht? Geen nood. Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. Werkt dat ook voor mij? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Check ook alles over Supermarkt my

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Namêche?

Is de supermarkt gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In en rondom Namen zijn er steeds meer supers die bij je thuiskomen. Alle denkbare boodschappen zoals Perziken en nectarines en/of Pennen en potloden van bijvoorbeeld Ledaig en/of Kuhne handig aan huis bezorgd. Hoe handig is dat? Jij kiest zelf: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Meesetal heb jij jouw order voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt aan huis

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind en vergelijk alle supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Supermarkt webwinkels

Online aanbiedingen bekijken

* Mis dit niet: → Zoek online supermarkten in de provincie Namen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt munte.

Pick Up Point Namêche

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Namêche wat voor jou. Je geniet dan van de meerwaarde van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een tijdstip dat het jou schikt. Alles van Maandverband tot Verse kant-en-klaar maaltijden en salades en goederen van geliefde merken als Unico en Trio, kun je gemakkelijk afhalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Let op: ontbreekt het je aan tijd? Kies dan ook voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Gerookte zalm op courgette, Champignonsoep of Broodje Warm Vlees. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Namêche

Leave a Comment