boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt My

Een supermarkt bezoeken in My? Direct achterhalen supermarkt nu open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op Supermarktvergelijken.com lees jij alle belangrijke data over de supermarkten in My. Snel en eenvoudig boodschappen zoals bijv. Jus rundvlees, Runderlappen en Ijs en Yoghurt of boodschappen van bijvoorbeeld Wella en Madame Pate via internet inkopen en bezorgen? Je treft hier ook bruikbare tips over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? En vaak ook: gemiddeld zo’n 12 bezoekjes per maand. De uitgaven bedragen al gauw €30 tot €35 per bezoek. Een trend van de laatste maanden is boodschappen kopen bij de online super. Meer en meer Nederlanders bezoeken de internet-supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Uitzoeken welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij wie kan ik op zondagen mijn boodschappen inslaan? Ook interessant: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Hieronder bekijk de verschillende aanbieders. Kies een winkel en bekijk belangrijke gegevens. [jobs location=My-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt My

Welke supermarkt is nu geopend in My?

Meteen de supermarkt bezoeken? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: veel shops in de omgeving hebben zeer ruime openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Spar, Coop, Albert Heijn en Lidl en Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Ook het geval voor supers als Ekoplaza. Met name bij de grote filialen. Vaak kan je daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze zoekfunctie vind je supermarkten die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en bekijk of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Gesloten? Maak je niet druk. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen doen via internet. Meer weten? Check het blok hiernaast voor meer info. Check ook alles over Supermarkt muno

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in My?

Is het buiten openingstijden? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Afbak croissants en Postzegels van geliefde merken als XL-S Medical en/of Mascotte lekker makkelijk bij jou afgeleverd aan huis. Wat kan er prettiger zijn? Maak een keuze voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij alle boodschappen binnen 24 uur in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgers

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Supermarkt webwinkels

Bekijk alle acties

* Mis dit niet: → Bezoek direct online supermarkten in de buurt van Luik. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt muizen.

Pick Up Point My

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de service aan huis? In dat geval zijn de pick-up points in My een bruikbaar alternatief. Je hebt dan het gemak van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een door jou gekozen moment. Alle boodschappen, van Meergranen rijst t/m Wonen & hobby tijdschriften en artikelen van vertrouwde merken als JC Le Roux of Sacla, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt ophaalpunt. Handig: houd je niet van koken? Kies dan ook voor een kant-en-klaar maaltijd als Fondue in olie, Stoofpotje peer, rundvlees en puree of Broodje Kipfilet. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en dan alleen nog even de tafel dekken.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Het kost je amper tijd
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in My

Leave a Comment