boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Mussy-la-Ville

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Mussy-la-Ville? Uitzoeken welke super vandaag open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze pagina lees je alle handige gegevens m.b.t. supermarkten in Mussy-la-Ville. Zonder problemen boodschappen als bijv. Snoepmix, Kerriesoep en Hele aardappel of supermarkt-producten van onder andere Signos en Dourthe via internet bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook bruikbare gegevens over de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 – 12 keer per maand De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €35 tot €40 per boodschappenlijstje. Wat jij eens moet proberen is zeker ook de online supermarkt. Meer en meer huishoudens doen hun aankopen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Uitzoeken welke supermarkt vanavond nog open is? Bij welke supers kan ik met kerst of pasen mijn boodschappen inslaan? En ook handig: welke super bezorgt bij mij thuis?Onder deze pagina check je de regionale supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en zoek naar praktische details. [jobs location=Mussy-la-Ville-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Mussy-la-Ville

Welke supermarkt is nu geopend in Mussy-la-Ville?

Snel boodschappen doen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: de lokale supermarkten hanteren prettige openingstijden. Bij locaties van Coop, Spar, Albert Heijn, Jumbo en bijvoorbeeld Lidl en Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Dekamarkt. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Scroll naar boven, daar vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Tik op een super en raadpleeg de actuele openingstijden.Is de super al dicht? Niet getreurd. Je kunt waar en wanneer je maar wil de internet-supermarkt bezoeken. Kan ik dat ook? Check het blok hiernaast voor meer info. Check ook alles over Supermarkt munkzwalm

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Mussy-la-Ville?

Sta je voor een dichte supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Rondom Luxemburg merken we een groeiend aantal bezorgservices. Alles wat je nodig hebt; Gezicht crème of Kipschnitzel van onder andere Elixir en Dark and Lovely wanneer het jou uitkomt bij jou afgeleverd aan huis. Dat is toch geweldig? Jij kiest zelf: bezorgen of afhalen. Bij veel supers heb je de boodschappen binnen 24 uur in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind en vergelijk alle supers

Vind openingstijden

Boodschappen webshops

Check de beste aanbiedingen

* Mis dit niet: → Check alle online supermarkten in de streek Luxemburg. Of lees meer over Online supermarkt mozet.

Pick Up Point Mussy-la-Ville

Direct online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgers? In dat geval is een pick-up point in Mussy-la-Ville wat voor jou. Je hebt dan de voordelen van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een moment dat jou uitkomt. Alle boodschappen, van Asperge en artisjok en selderij t/m Bapao en producten van onder andere Listerine of De Betuwe, haal je zelf af bij een supermarkt ophaalpunt. Handig: houd je niet van koken? Koop dan zo’n kant-en-klaar maaltijd als Carpaccio van heilbot met tomatengazpacho, Visfilet met gemengde groenten en krieltjes met peterselie of Kruudmoes met gortepap. Even de magnetron in, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Mussy-la-Ville

Leave a Comment