boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Moustier

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Moustier? Direct achterhalen super op dit moment open is, of waar een koopzondag is? Op Supermarktvergelijken.com lees je de meeste data rondom supermarkten in Moustier. Wil jij boodschappen zoals bijvoorbeeld Rijstzoutjes, Versiering en Afbakbroodjes bruin of producten van merken als Poms en JEFI online inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook alle gegevens over opties m.b.t. online boodschappen bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 12 bezoekjes per maand. De uitgaven bedragen al gauw €30 tot €35 per bezoekje. Een trend van de laatste maanden is zeker ook de online supermarkt. Al honderden boodschappers gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik met de feestdagen de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Onderaan ontdek je de lokale supers. Klik op een shop en spot praktische details. [jobs location=Moustier-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Moustier

Welke supermarkt is nu open in Moustier?

Op dit moment een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment open? Handig: de lokale supermarkten hanteren vrij lange openingstijden. Bij bedrijven als Coop, Albert Heijn, Plus, Spar en ook Lidl en Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor supermarkten als Jan linders. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker kan jij supermarkten spotten in de regio. Selecteer een supermarkt en achterhaal of de winkel open is of niet. Is de super al dicht? Schrik niet. Je kunt waar en wanneer je maar wil bestellen bij een van de online supers. Kan ik dat ook? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Ook interessant: Supermarkt mortsel

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Moustier?

Een gesloten supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de regio Henegouwen kun je kiezen uit meerdere supers die thuisbezorging bieden. Alles wat je nodig hebt; Oploskoffie en/of Plantaardig van vertrouwde merken als Broesko en Sipsmith vlug en voordelig thuis afgeleverd. Hoe handig is dat? De keuze is aan jou: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij alle boodschappen voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Boodschappen webshops

Vind de voordeligste supermarkt

* Handig: → Kijk naar online supermarkten in de provincie Henegouwen. Lees nu ook alles over Online supermarkt mornimont.

Pick Up Point Moustier

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Moustier een prima methode. Jij profiteert dan van de pluspunten van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt wanneer jij wilt. Alles van Puzzels t/m Sladressing en alles van erkende merken als &samhoud of Maison Castel, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Misschien relevant voor jou: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een warme maaltijd als Gestoomde kabeljauw op een bedje van groenten, Pittige Thaise soep of Broodje Leidse Kaas. Een paar minuten opwarmen, en smullen maar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Moustier

Leave a Comment