boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Mortroux

Op zoek naar een supermarkt in Mortroux? Wil je weten welkesupermarkt nu open is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder tref jij alle handige gegevens rondom supermarkten in Mortroux. Probleemloos boodschappen als Basis thee, Speciale thee eenkops en Fijne koeken of artikelen van erkende merken als Medela en Odorex via internet inkopen en bezorgen? Je leest hier ook praktische gegevens over de trends rondom boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 12 bezoekjes per maand. We spenderen gemiddeld €25 per bezoek. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Opvallend veel consumenten maken er gebruik van, en laten de boodschappen thuis afleveren. Wil jij weten welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? En niet te vergeten: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Onder deze pagina doorzoek je alle supermarkten. Maak een keuzen uit de shops en doorzoek praktische details. [jobs location=Mortroux-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Mortroux

Welke supermarkt is nu geopend in Mortroux?

Direct een supermarkt vinden om te shoppen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Jumbo, Plus, Spar en Lidl en Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Hoogvliet. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Op reguliere dagen kan jij daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Met behulp van de winkelzoeker tref je alle supermarkten in de regio. Selecteer een supermarkt en achterhaal de actuele openingstijden.Ben je al te laat? Niet getreurd. Je kunt waar en wanneer je maar wil gewoon online boodschappen doen. Kan ik dat ook? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt morlanwelz

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Mortroux?

Is het buiten openingstijden? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Luik constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Dweilen of Vleeswaren speciaal van vertrouwde merken als La Tulipe en La Tulipe gemakkelijk bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! Jij kiest zelf: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel internet-supers heb je jouw order binnen 24 uur in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Webshops van supers

Check de beste aanbiedingen

* Niet vergeten: → Bekijk online supermarkten in de streek Luik. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt morhet.

Pick Up Point Mortroux

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Mortroux ideaal voor jou. Jij profiteert dan van het gemak van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. Alles van Waterijsjes t/m Hacheevlees en spullen van topmerken als Lanson en Verano, haal je moeiteloos op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Mis dit niet: schiet koken er bij jou vaak in? Bestel dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Krab-sinaasappelcocktail, Varkenshaas boontjes schotel of Stamppot Hutspot met worst. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en geniet van een heerlijk diner.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Mortroux

Leave a Comment