boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Mortier

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Mortier? Benieuwd welke supermarkt vandaag geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hieronder lees jij alle handige gegevens met betrekking tot supermarkten in Mortier. Moeiteloos boodschappen als bijvoorbeeld Maandverband, Gezicht en Selftan of items van vertrouwde merken als Bosto en Cavelli via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook handige informatie over de nieuwe hype: online je boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 tot 3 maal per week De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per bezoek. Wat jij eens moet proberen is de internet-supermarkt. Opvallend veel consumenten bestellen online, en laten de boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij wie kan ik tijdens speciale dagen mijn boodschappen inslaan? En welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? In het midden van de pagina vind je alle supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en check alle informatie. [jobs location=Mortier-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Mortier

Welke supermarkt is nu geopend in Mortier?

Vandaag nog een supermarkt vinden om te shoppen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Albert Heijn, Coop, Spar en ook Aldi en/of Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde verhaal voor filialen van Dirk. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Vaak kan je daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze supermarkt-zoeker kun je supermarkten bekijken die zich vlakbij bevinden.Klik op een van de supers en ontdek de actuele openingstijden.Niet meer open? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op jouw tijd boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Check ook alles over Supermarkt morkhoven

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Mortier?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In en rondom Luik constateren we opvallend veel supermarkt bezorgservices. Alle denkbare boodschappen zoals Varkensrollade en/of Veters van onder andere Landana en Princes eenvoudig laten bezorgen wanneer jij wil. Hoe handig is dat? Maak een keuze voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel internet-supers heb je je bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supermarkten

Vind openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar geld op je boodschappen

* Niet vergeten: → Vind online supermarkten in de provincie Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt moresnet.

Pick Up Point Mortier

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorger? Kies dan voor een pick-up point in Mortier ideaal voor jou. Jij profiteert dan van de pluspunten van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Pap en Vla t/m Bodylotion en artikelen van geliefde merken als GB of Spring Home, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: ontbreekt het je aan tijd? Kies dan ook voor een warme maaltijd als Scholfilet met limoen, Rundvlees met gegrilde groente of Pastaschotel: kip met broccoli. Een paar minuten opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Mortier

Leave a Comment