boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Moregem

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Moregem? Wil je weten welkesuper vandaag geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hieronder vind jij alle handige feiten betreffende supermarkten in Moregem. Lekker makkelijk boodschappen zoals Croissants, Verzorgingsproducten en Krokante muesli of artikelen van erkende merken als Beckers en Colon Clean via internet inkopen en bezorgen? Je vindt hier ook actuele informatie over de nieuwe hype: de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 a 3 keer per week De supermarktbon ligt al gauw op €27,50 per bestelling. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Een groeiend aantal huishoudens bestellen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke super vanavond nog open is? Bij wie kan ik op zondagen mijn inkopen doen? Ook interessant: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Zometeen ontdek je de supers. Maak een keuzen uit de shops en doorzoek praktische details. [jobs location=Moregem-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Moregem

Welke supermarkt is nu geopend in Moregem?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Een groot voordeel: bedrijven in deze regio hebben doorgaans klantvriendelijke openingstijden. Bij filialen van Albert Heijn, Plus, Jumbo, Coop of bijv. Aldi en/of Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Regelmatig geldt dat ook voor winkels als Jan linders. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken die zich vlakbij bevinden.Maak een keuze en bekijk of de winkel nu geopend is. Dicht? Schrik niet. Je kunt waar en wanneer je maar wil bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Rechts tref je aanvullende details. Zie ook onze blog over Supermarkt moorsel

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Moregem?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Om en nabij Oost-Vlaanderen constateren we opvallend veel supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle producten als Pastasauzen en Zilvervlies rijst van bijvoorbeeld Contino of Piccini handig aan huis bezorgd. Wat kan er prettiger zijn? De keuze is aan jou: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Meesetal heb jij de gehele bestelling de volgende dag in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Supermarkt webwinkels

Online aanbiedingen bekijken

* Mis dit niet: → Vind online supermarkten in de regio Oost-Vlaanderen. Of bekijk handige info over Online supermarkt montroeul-au-bois.

Pick Up Point Moregem

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Moregem ideaal voor jou. Jij benut dan de meerwaarde van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Yoghurt t/m Thais en spullen van vertrouwde merken als Williams & Humbert en Etos, haal jij gewoon af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Mis dit niet: heb je weinig tijd? Bestel dan een vriesverse maaltijd als Gebakken kabeljauwfilet met witlof en mosterd, Grootmoeders kippannetje of Broodje Warme Ham. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Moregem

Leave a Comment