boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Mopertingen

Op zoek naar een supermarkt in Mopertingen? Uitzoeken welke super momenteel geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina lees jij alle relevante informatie met betrekking tot supermarkten in Mopertingen. Direct boodschappen als Champagne, Pils en Toiletpapier of producten van erkende merken als Soupline en Coyam online kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook meer gegevens over de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 12 bezoekjes per maand. We spenderen gemiddeld €20 tot €25 per bestelling. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Meer en meer supermarkt-bezoekers bestellen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Weten welke supermarkt momenteel geopend is? Bij welke supers kan ik met kerst of pasen terecht?Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen doorzoek je de lokale supers. Maak een keuzen uit de shops en spot belangrijke gegevens. [jobs location=Mopertingen-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Mopertingen

Welke supermarkt is nu open in Mopertingen?

Vandaag nog een supermarkt vinden om te shoppen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Ideaal: de supers in deze regio werken met prettige openingstijden. Bij shops van Spar, Coop, Jumbo, Plus en ook Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde verhaal voor filialen van Hoogvliet. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten in jouw directe omgeving. Tik op een super en ontdek op dit moment open is. Niet meer open? Schrik niet. Je kunt op jouw tijd bestellen bij een van de online supers. Meer weten? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt montzen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Mopertingen?

Sta je voor een dichte supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Rondom Limburg kun je kiezen uit meerdere boodschappen bezorgdiensten. Alle boodschappen als Bapao en Mosterdzaad van erkende merken als Alianca of Pereg simpelweg laten bezorgen wanneer jij wil. Wie wil dat nu niet? De keuze is aan jou: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Dikwijls heb je alle artikelen binnen 24 uur in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen webshops

Bekijk alle acties

* Niet vergeten: → Bezoek direct online supermarkten in de streek Limburg. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt montleban.

Pick Up Point Mopertingen

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Mopertingen wat voor jou. Jij profiteert dan van het grote gemak van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een moment dat jou uitkomt. Boodschappen zoals Babydoekjes tot Gebakken en gepaneerde vis en artikelen van erkende merken als Campisi en Karmeliet Tripel, haal je zelf af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Hint: houd je niet van koken? Kies dan ook voor een koelverse maaltijd als Palingsalade met citroendressing, Gepaneerde kalkoenschnitzel of Broodje Warme Ham. Een paar minuten opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Mopertingen

Leave a Comment