boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Montzen

Meteen shoppen bij een supermarkt in Montzen? Uitzoeken welke super vandaag open is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina vind jij de meeste data betreffende supermarkten in Montzen. Vandaag nog boodschappen als bijvoorbeeld Peterselie, Slaversierders en Braadworst of artikelen van bijvoorbeeld DBP Plastics en Safari online inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook up-to date informatie over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 120 bezoeken per jaar. We spenderen gemiddeld €22,50 per aankoop. Populair is op dit momentde internet-supermarkt. Meer en meer consumenten bezoeken de internet-supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Uitzoeken welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? En welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Onderaan tref de verschillende aanbieders. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk meer details. [jobs location=Montzen-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Montzen

Welke supermarkt is nu geopend in Montzen?

Op dit moment belangrijke boodschappen nodig? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu geopend? Handig: de lokale supermarkten hanteren ruime openingstijden. Bij winkels van Spar, Plus, Albert Heijn, Coop en Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Dit is niet anders voor winkels als Dirk. Met name bij de grote filialen. Handig: je kunt daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie kun je supermarkten bekijken die vlakbij gevestigd zijn. Selecteer een supermarkt en achterhaal of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Is de super al dicht? Geen nood. Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt montignies-sur-sambre

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Montzen?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de buurt van Luik kun je kiezen uit meerdere supers die thuisbezorging bieden. De meeste artikelen als Losse thee en/of Varkenspoulet van onder andere Yama en/of Taurasi handig thuis afgeleverd. Ontdek nu zelf het gemak! De keuze is aan jou: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij je bestelling voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Mis dit niet: → Vind online supermarkten in de regio Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt montignies-lez-lens.

Pick Up Point Montzen

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? Kies dan voor een pick-up point in Montzen wat voor jou. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles van Haargel t/m Badschuim en artikelen van vertrouwde merken als Polenghi en Domaine Castan, kun je zonder kosten ophalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: heb je weinig tijd? Kies dan ook voor een ambachtelijke maaltijd als Tagliatelle met tonijn en mosselen, Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst of Broodje Beenham. Koken is niet nodig, even opwarmen en je kan al aan tafel gaan.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Montzen

Leave a Comment