boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Montignies-lez-Lens

Boodschappen doen bij een supermarkt in Montignies-lez-Lens? Wil je weten welkesupermarkt vandaag geopend is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina vind je alle handige info m.b.t. supermarkten in Montignies-lez-Lens. Wil jij boodschappen zoals Onderhoudsmiddel, Wijn en Toast of producten van topmerken als Nuts en XL-S Medical via internet inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook handige gegevens over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 a 3 bezoeken in de week. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €20 tot €25 per bezoekje. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Een groeiend aantal mensen maken er gebruik van, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke winkels kan ik met kerst of pasen boodschappen doen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Hieronder vind de verschillende aanbieders. Kies een winkel en zoek naar bruikbare informatie. [jobs location=Montignies-lez-Lens-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Montignies-lez-Lens

Welke supermarkt is nu open in Montignies-lez-Lens?

Vandaag nog boodschappen inslaan? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu geopend? Ideaal: bedrijven in deze regio hebben doorgaans vrij lange openingstijden. Bij winkels van Jumbo, Albert Heijn, Coop, Plus en ook Lidl en Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Dirk. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten die zich vlakbij bevinden.Klik op jouw voorkeur en ontdek of de winkel nu geopend is. Gesloten? Schrik niet. Je kunt op jouw tijd gewoon online boodschappen doen. Kan ik dat ook? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt mont-sainte-genevieve

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Montignies-lez-Lens?

Een gesloten supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de regio Henegouwen kun je kiezen uit meerdere supers die thuisbezorging bieden. Alle boodschappen als Tortilla en Schnitzel en cordon bleu van erkende merken als Marlboro en/of Listerine simpelweg thuis afgeleverd. Wat kan er prettiger zijn? De keuze is aan jou: bezorgen of afhalen. Niet zelden heb jij je bestelling verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Let op: → Vind online supermarkten in de streek Henegouwen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt mont-saint-aubert.

Pick Up Point Montignies-lez-Lens

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgers? Kies dan voor een pick-up point in Montignies-lez-Lens erg relevant voor jou. Je geniet dan van de pluspunten van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Pizza’s tot Mexicaans en producten van topmerken als Domaine Chatelain of Crystallum, haal jij gewoon af bij een supermarkt ophaalpunt. Niet vergeten: houd je niet van koken? Bestel dan een koelverse maaltijd als Gebakken rogvleugel met rodebietensalade, Schnitzel met jachtsaus en rozemarijn aardappel of Broodje Pekelvlees. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Montignies-lez-Lens

Leave a Comment