boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Mont-sur-Marchienne

Boodschappen doen bij een supermarkt in Mont-sur-Marchienne? Benieuwd welke supermarkt momenteel geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Onderaan de pagina lees je alle relevante informatie met betrekking tot supermarkten in Mont-sur-Marchienne. Wil jij boodschappen als bijvoorbeeld Glasreiniger, Zuurkool en hutspot en Vruchtenthee of producten van welbekende merken als Lego en Cocio via internet inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook alle tips over opties m.b.t. boodschappen doen bij de online supermarkt en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 12 bezoekjes per maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €35 tot €40 per aankoop. Wat sterk in opkomst is, is daarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden boodschappers doen hun aankopen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Weten welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondagen mijn inkopen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Hieronder doorzoek je alle supermarkten. Kies een winkel en spot alle informatie. [jobs location=Mont-sur-Marchienne-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Mont-sur-Marchienne

Welke supermarkt is nu open in Mont-sur-Marchienne?

Snel een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu geopend? Een groot voordeel: veel shops in de omgeving hebben zeer flexibele openingstijden. Bij filialen van Plus, Spar, Coop, Jumbo of bijv. Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor winkels als Ekoplaza. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze supermarkt-zoeker tref je alle supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op een van de supers en bekijk of de winkel nu geopend is. Is de super al dicht? Geen nood. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen doen via internet. Meer info? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt mont-saint-andre

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Mont-sur-Marchienne?

Een gesloten supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In en rondom Henegouwen zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Mosterd en/of Zuivel van A-merken als Snack to Meat of Big Tom probleemloos bij jou thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Maak zelf een keuze tussen de bezorgservice of het pick-up point. Bij de meeste supers heb jij alle (verse) boodschappen verrassend snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vergelijk alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen winkels online

Bekijk alle acties

* Mis dit niet: → Zoek online supermarkten in de regio Henegouwen. Of bekijk handige info over Online supermarkt mont.

Pick Up Point Mont-sur-Marchienne

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgers? In dat geval zijn de pick-up points in Mont-sur-Marchienne ideaal voor jou. Jij profiteert dan van de vele voordelen van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een door jou gekozen moment. Alles van Deorollers tot Premixen en alles van welbekende merken als Abdij of Yummy, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Goed om te weten: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een magnetronmaaltijd als Zalmforel in papillot, Spaghetti Bolognese, kaas of Broodje Cranberry Paté. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Het kost je amper tijd
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Mont-sur-Marchienne

Leave a Comment