boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Mont-Sainte-Aldegonde

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Mont-Sainte-Aldegonde? Nieuwsgierig welke supermarkt vandaag open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina vind jij alle belangrijke gegevens betreffende supermarkten in Mont-Sainte-Aldegonde. Nu boodschappen zoals Soepele rode wijn, Kipnuggets en Wax of boodschappen van welbekende merken als Madsauce en Van Vliet op internet kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook handige nieuwsberichten over de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 12 bezoekjes per maand. De supermarktbon ligt al gauw op €22,50 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is de supermarkt waar je online kan bestellen. Al duizenden supermarkt-bezoekers bezoeken de internet-supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Wil jij weten welke super de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik tijdens speciale dagen terecht?En welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Beneden doorzoek je de supers. Kies een geschikt bedrijf en zoek naar alles wat je moet weten. [jobs location=Mont-Sainte-Aldegonde-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Mont-Sainte-Aldegonde

Welke supermarkt is nu open in Mont-Sainte-Aldegonde?

Op dit moment een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu open? Ideaal: de supers in deze regio werken met aangename openingstijden. Bij shops van Coop, Jumbo, Plus, Spar of bijv. Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor winkels als Hoogvliet. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Bovenaan deze pagina tref je alle supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en ontdek of de winkel nu geopend is. Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt waar en wanneer je maar wil de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Zie ook onze blog over Supermarkt mont-de-l-enclus

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Mont-Sainte-Aldegonde?

Een gesloten supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In en rondom Henegouwen merken we een groeiend aantal bezorgdiensten. Alle producten als Jus stamppot en/of Pudding van betrouwbare merken als Vaseline en/of Michel et Augustin supersnel bij jou afgeleverd aan huis. Hoe handig is dat? Jij kiest zelf: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Meesetal heb jij de boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind en vergelijk alle supers

Check de openingstijden

Boodschappen webshops

Bekijk alle acties

* Mis dit niet: → Check alle online supermarkten in de provincie Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt mons-lez-liege.

Pick Up Point Mont-Sainte-Aldegonde

Direct online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de service aan huis? In dat geval zijn de pick-up points in Mont-Sainte-Aldegonde wat voor jou. Je geniet dan van de handigheid van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. De meeste boodschappen zoals Smeltkaas t/m Kinderbeleg en alles van geliefde merken als Wenneker of Comte du Haut-Lesc., pik jij vaak gratis op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Niet vergeten: geen tijd om te koken? Koop dan zo’n ambachtelijke maaltijd als Koude waterkerssoep met garnalen, Kip in mozzarella kaassaus, groentemix en penne pasta of Snijbonen met een kipfilet. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Mont-Sainte-Aldegonde

Leave a Comment