boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Mons-lez-Liège

Zoek je de beste supermarkt in Mons-lez-Liège? Erachter komen welke super op dit moment open is, of welke op zondag open zijn? Hier vind je alle handige data betreffende supermarkten in Mons-lez-Liège. Probleemloos boodschappen zoals bijvoorbeeld Vaatwasmiddel, Chips met een vormpje en Varkensgehakt of artikelen van erkende merken als Galbani en HP online bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je leest hier ook praktische tips over de trends rondom online je boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 12 bezoekjes per maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €35 tot €40 per winkelbezoek. Populair is op dit momentook online boodschappen doen. Een groeiend aantal Nederlanders kopen de boodschappen online, en kiezen voor thuisbezorging. Meer weten over welke supermarkt vandaag open is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen boodschappen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan ontdek je supermarkten in jouw eigen regio. Maak een keuzen uit de shops en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Mons-lez-Liège-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Mons-lez-Liège

Welke supermarkt is nu open in Mons-lez-Liège?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen doen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Goed nieuws: de supers in deze regio werken met aangename openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Albert Heijn, Spar, Plus of bijv. Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Deen. Met name bij de grote filialen. Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Scroll naar boven, daar vind je supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Kies een winkel en achterhaal de actuele openingstijden.Dicht? Maak je niet druk. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Werkt dat ook voor mij? Rechts tref je aanvullende details. Check ook alles over Supermarkt momignies

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Mons-lez-Liège?

Is de winkel niet geopend? Probeer dan eens online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de regio Luik vinden we meer en meer supers die bij je thuiskomen. Alle producten als Salami en/of Rookvlees van geliefde merken als Valdivieso en/of Sancti Adalberti wanneer het jou uitkomt thuis afgeleverd. Wie wil dat nu niet? Vaak kies je zelf tussen bezorgen of afhalen. Bij de meeste supers heb jij alle (verse) boodschappen verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Bekijk openingstijden

Supermarkt webwinkels

Online aanbiedingen bekijken

* Goed om te weten: → Bezoek direct online supermarkten in de provincie Luik. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt molenstede.

Pick Up Point Mons-lez-Liège

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgers? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Mons-lez-Liège een prima methode. Jij gebruikt dan de vele voordelen van online bestellen, en je haalt de boodschappen af als jou het uitkomt. Alle boodschappen, van Sambal tot Baby-producten en spullen van geliefde merken als Caballero en Omer, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Hint: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een vriesverse maaltijd als Carpaccio van tonijn met olijven, Schnitzel, sperziebonen, gebakken aardappelen of Kabeljauw in kruidensaus. Een kwestie van eventjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Mons-lez-Liège

Leave a Comment