boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Momignies

Op zoek naar een supermarkt in Momignies? Direct achterhalen supermarkt vandaag open is, of welke op zondag open zijn? Onderaan de pagina lees je alle bruikbare info rondom supermarkten in Momignies. Zonder problemen boodschappen als bijvoorbeeld Groenten, Ontbijtspek en Runderbiefbaklap of supermarkt-producten van betrouwbare merken als Almdudler en Lillet op internet kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook alle informatie over de nieuwe hype: online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven bedragen al gauw €35 tot €40 per bestelling. Een hype is momenteel daarnaast online boodschappen bestellen. Meer en meer mensen kopen de boodschappen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Benieuwd welke supermarkt momenteel geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen boodschappen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Hieronder doorzoek je de supers. Kies een geschikt bedrijf en doorzoek alle informatie. [jobs location=Momignies-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Momignies

Welke supermarkt is nu geopend in Momignies?

Op dit moment belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: veel shops in de omgeving hebben zeer klantvriendelijke openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Coop, Albert Heijn, Plus maar ook Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Deen. Met name bij de grote filialen. Meestal kan je hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Hierboven ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Selecteer een supermarkt en ontdek of de winkel nu geopend is. Al gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Rechts tref je aanvullende details. Zie ook onze blog over Supermarkt molenbeek-wersbeek

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Momignies?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom Henegouwen zijn er steeds meer supers die thuisbezorging bieden. Alle producten als Oregano en Groentesoep van top-merken als Van Melle of Etna lekker makkelijk thuis afgeleverd. Ontdek nu zelf het gemak! Maak een keuze voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Vaak heb je de boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

Vind openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar op de kassabon

* Goed om te weten: → Vergelijk alle online supermarkten in en rondom Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt moircy.

Pick Up Point Momignies

Wil jij online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgdienst? In dat geval is een pick-up point in Momignies ideaal voor jou. Jij benut dan het grote gemak van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op tijdstippen en dagen van jouw keuze. De meeste boodschappen zoals Katenspek tot Kruidenmixen en goederen van erkende merken als ERU of Bounty, kun je zonder kosten ophalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Advies: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Gestoomde zeeduivel in paksoi, Schnitzel met jachtsaus en rozemarijn aardappel of Kip in kerriesaus, doperwten, rijst. Koken is niet nodig, even opwarmen en dan alleen nog even de tafel dekken.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Momignies

Leave a Comment