boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Molenstede

Meteen shoppen bij een supermarkt in Molenstede? Erachter komen welke supermarkt nu open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier lees je de meeste data met betrekking tot supermarkten in Molenstede. Direct boodschappen zoals Pannenkoeken, Pandan rijst en Donner kebab of boodschappen van A-merken als Fred & Ed en Peijnenburg op internet kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook handige data over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €27,50 per bestelling. Populair is op dit momentboodschappen kopen bij de online super. Meer en meer Nederlanders bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij wie kan ik met kerst of pasen mijn inkopen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onderaan vind je de beste supers uit de buurt. Kies een winkel en spot praktische details. [jobs location=Molenstede-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Molenstede

Welke supermarkt is nu open in Molenstede?

Meteen belangrijke boodschappen nodig? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag open? Handig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans flexibele openingstijden. Bij shops van Plus, Spar, Coop, Jumbo en ook Aldi en/of Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Dirk. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Meestal kan je hier tot laat in de avond nog shoppen. Bovenaan deze pagina tref je alle supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en achterhaal de actuele openingstijden.Dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Meer weten? Rechts tref je aanvullende details. Check ook alles over Supermarkt moircy

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Molenstede?

Is de supermarkt gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de regio Vlaams Brabant constateren we opvallend veel bezorgservices. Alles wat je nodig hebt; Bladerdeeg of Groenteconserven van geliefde merken als Chilly en Tiger Balm gemakkelijk aan huis bezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen bezorgen of afhalen. Niet zelden heb jij alle (verse) boodschappen de volgende dag in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen webshops

Vind de voordeligste supermarkt

* Advies: → Check alle online supermarkten in de omgeving van Vlaams Brabant. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt moha.

Pick Up Point Molenstede

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgers? In dat geval zijn de pick-up points in Molenstede een bruikbaar alternatief. Jij benut dan de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Alles van Krieltjes t/m Kaassoufflés en artikelen van betrouwbare merken als Avent en Fermette, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Handig: ontbreekt het je aan tijd? Kies dan ook voor een kant-en-klaar maaltijd als Gestoomde zeeduivel in paksoi, Nasi babi pangang of Stamppot spruitjes met chorizo. 10 minuutjes opwarmen, en smullen maar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Molenstede

Leave a Comment