boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Moignelée

Op zoek naar een supermarkt in Moignelée? Wil je weten welkesupermarkt op dit moment open is, of waar een koopzondag is? Op Supermarktvergelijken.com lees jij de meeste details rondom supermarkten in Moignelée. Eenvoudig boodschappen als bijv. Erwtensoep, Bloemen en Deodorant of boodschappen van A-merken als Yellowglen en Niquitin op internet kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook alle gegevens over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 10 bezoeken in de maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €22,50 per bezoekje. Een hype is momenteel de supermarkt waar je online kan bestellen. Steeds meer huishoudens maken er gebruik van, en laten de boodschappen thuis afleveren. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Waar kan ik tijdens speciale dagen terecht?Ook belangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? In het midden van de pagina vind je de lokale supers. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Moignelée-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Moignelée

Welke supermarkt is nu open in Moignelée?

Snel belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Ideaal: bedrijven in deze regio hebben doorgaans flexibele openingstijden. Bij shops van Plus, Albert Heijn, Jumbo, Spar en ook Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Dirk. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Scroll naar boven, daar zoek je de supermarkten in de regio. Klik op een van de supers en lees meer over of de winkel nu geopend is. Al gesloten? Geen nood. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen doen via internet. Meer info? Rechts tref je aanvullende details. Lees ook meer over Supermarkt moere

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Moignelée?

Is de supermarkt gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Namen zijn er steeds meer supers die thuisbezorging bieden. De meeste artikelen als Droge worst en/of Boetseerklei van onder andere Hairwonder en Appletiser zonder problemen thuis afgeleverd. Hoe handig is dat? Het is jouw feestje: bezorgen of afhalen. Bij veel aanbieders heb jij alle (verse) boodschappen voordelig en snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Webshops van supers

Bekijk alle acties

* Niet vergeten: → Kijk naar online supermarkten in de regio Namen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt moen.

Pick Up Point Moignelée

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorger? Kies dan voor een pick-up point in Moignelée een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Pistache noten t/m Boemboe en alles van A-merken als Lolo of Maza, haal je moeiteloos op bij een supermarkt ophaalpunt. Niet vergeten: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een kant-en-klaar maaltijd als Gestoomde oesters met limoen en soja, Macaroni of Broodje Spianata Romana. 10 minuutjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Moignelée

Leave a Comment