boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Moha

Een supermarkt bezoeken in Moha? Direct achterhalen super nu geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina lees je alle belangrijke feiten rondom supermarkten in Moha. Nu boodschappen zoals Tijdschriften, Schoenpoets en Leverworst of supermarkt-producten van A-merken als Hollandia en Van Melle via internet inkopen en bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide data over de trends rondom online je boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 – 12 keer per maand De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is boodschappen kopen bij de online super. Steeds meer boodschappers kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is? Waar kan ik tijdens speciale dagen de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onderaan tref je supers bij jou in de buurt. Kies een winkel en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Moha-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Moha

Welke supermarkt is nu geopend in Moha?

Direct belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Een groot voordeel: bedrijven in deze regio hebben doorgaans ruime openingstijden. Bij winkels van Spar, Plus, Jumbo, Albert Heijn maar ook Lidl en de Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit is niet anders voor supermarkten als Deen. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Met behulp van de winkelzoeker vind je supermarkten in jouw directe omgeving. Maak een keuze en raadpleeg of de winkel nu geopend is. Dicht? Maak je niet druk. Je kunt – wanneer jij dat wil – bestellen bij een van de online supers. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt moerbeke

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Moha?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. Om en nabij Luik vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Hongaars en/of Borrelhapjes van betrouwbare merken als Snickers en/of Esprit Soleil supersnel laten bezorgen wanneer jij wil. Hoe handig is dat? Het is jouw feestje: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel internet-supers heb je de boodschappen voordelig en snel in huis.

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Mis dit niet: → Bekijk online supermarkten in de omgeving van Luik. Of lees meer over Online supermarkt modave.

Pick Up Point Moha

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorger? Kies dan voor een pick-up point in Moha erg relevant voor jou. Jij benut dan het grote gemak van online bestellen, en je haalt de boodschappen af als jou het uitkomt. Eigenlijk alle producten als Chili t/m Massage olie / huidolie en artikelen van welbekende merken als Parissa en Propercorn, kun je zonder kosten ophalen bij het supermarkt afhaalpunt. Tip: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Roerbakscholfilet schotel van Bram en Aaltje, Pastaschotel of Broodje Grillswors. Een paar minuten opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Moha

Leave a Comment