boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Moerkerke

Zoek je de beste supermarkt in Moerkerke? Uitzoeken welke super vandaag geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hier vind je alle relevante informatie betreffende supermarkten in Moerkerke. Direct boodschappen als bijv. Vruchten, Ham en Haargel of boodschappen van topmerken als Mijnlijfolie en Kitekat via internet inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook meer gegevens over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 bezoeken in de maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is daarnaast online boodschappen bestellen. Meer en meer supermarkt-bezoekers bestellen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij wie kan ik op zondagen boodschappen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Hieronder vind je de lokale supers. Klik op een shop en check belangrijke gegevens. [jobs location=Moerkerke-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Moerkerke

Welke supermarkt is nu geopend in Moerkerke?

Snel belangrijke boodschappen nodig? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: de supers hier hebben ruime openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Albert Heijn, Spar, Coop en bijvoorbeeld Aldi en de Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor winkels als Hoogvliet. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Handig: je kunt daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Bovenaan deze pagina zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Maak een keuze en bekijk de actuele openingstijden.Al gesloten? Niet getreurd. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen doen via internet. Meer weten? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Zie ook onze blog over Supermarkt moelingen-mouland

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Moerkerke?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom West-Vlaanderen vind je steeds meer opties voor supers die thuisbezorging bieden. Alles wat je nodig hebt; Vaatwas en Rundervinken van onder andere Pastoret of Anchor voordelig thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Jij kiest zelf: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel aanbieders heb jij alle boodschappen voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Supermarkt webwinkels

Bespaar op de kassabon

* Niet vergeten: → Bekijk online supermarkten in en rondom West-Vlaanderen. Of bekijk handige info over Online supermarkt minderhout.

Pick Up Point Moerkerke

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgers? Dan is een supermarkt pick-up point in Moerkerke een uitkomst. Jij gebruikt dan de voordelen van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. Alles van Bami maaltijden t/m Gedroogde groente en spullen van geliefde merken als Kotomosi of Mandarine, haal je moeiteloos op bij een supermarkt ophaalpunt. Niet vergeten: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Gegrilde rode poon met sinaasappel, Kipnuggets, kerriesaus, gebakken aardappelen of Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst. Een kwestie van eventjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Moerkerke

Leave a Comment