boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Modave

Op zoek naar een supermarkt in Modave? Benieuwd welke supermarkt vandaag geopend is, of welke op zondag open zijn? Hieronder tref jij alle relevante data m.b.t. supermarkten in Modave. Vandaag nog boodschappen als bijvoorbeeld Shoarmavlees, Kruidenthee en Sponzen of producten van topmerken als Aglianico en De Nil via internet inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je leest hier ook praktische tips over opties m.b.t. boodschappen doen bij de online supermarkt en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €35 tot €40 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is ook online boodschappen doen. Een groeiend aantal mensen bestellen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Benieuwd welke super vanavond nog open is? Bij welke supers kan ik op een feestdag terecht?Ook belangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Zometeen check je alle supermarkten. Selecteer een winkel en spot belangrijke gegevens. [jobs location=Modave-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Modave

Welke supermarkt is nu geopend in Modave?

Op dit moment boodschappen inslaan? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: bedrijven in deze regio hebben doorgaans klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Albert Heijn, Spar, Jumbo, Coop of bijv. Aldi en de Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Ook het geval voor supermarkten als Dirk. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Scroll naar boven, daar kun je supermarkten bekijken die zich vlakbij bevinden.Maak een keuze en check of de super de deuren geopend heeft. Niet meer open? Geen paniek! Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen doen via internet. Hoe dat werkt? Lees er hiernaast meer over. Lees ook meer over Supermarkt mignault

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Modave?

Is het buiten openingstijden? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. Om en nabij Luik vind je steeds meer opties voor bezorgdiensten. Alle boodschappen als Producten en Bakboter en braadboter van onder andere Disney of Koopmans handig bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! Je kan zelfs kiezen tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Dikwijls heb je de gehele bestelling razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar geld op je boodschappen

* Goed om te weten: → Vind online supermarkten in de streek Luik. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt middelkerke.

Pick Up Point Modave

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgers? Kies dan voor een pick-up point in Modave wat voor jou. Jij gebruikt dan het gemak van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alle boodschappen, van Gezicht tot Pedaalemmerzakken en spullen van geliefde merken als Van Oers en Lindt, pik jij vaak gratis op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Knapperige tortilla’s met roze garnalen en avocado, Biogarde of Broodje Kip / Sate Salade. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Modave

Leave a Comment