boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Middelkerke

Op zoek naar een supermarkt in Middelkerke? Nieuwsgierig welke super op dit moment open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op Supermarktvergelijken.com tref je vergelijkingen en gegevens met betrekking tot supermarkten in Middelkerke. Nu boodschappen zoals bijv. Koffiebonen, Droge worst en Geitenkaas en schapenkaas of producten van onder andere Suree en Lambertz via internet inkopen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook handige nieuwsberichten over mogelijkheden met betrekking tot de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per bezoekje. Wat sterk in opkomst is, is zeker ook de online supermarkt. Een groeiend aantal mensen bezoeken de internet-supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Weten welke supermarkt(en) nu open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met de feestdagen shoppen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina vind je de lokale supers. Maak een keuzen uit de shops en zoek naar meer details. [jobs location=Middelkerke-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Middelkerke

Welke supermarkt is nu geopend in Middelkerke?

Vandaag nog boodschappen inslaan? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu geopend? Goed nieuws: bedrijven in deze regio hebben doorgaans klantvriendelijke openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Spar, Plus, Coop of bijv. Aldi en Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde verhaal voor supers als Dirk. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker tref je alle supermarkten in jouw directe omgeving. Klik op jouw voorkeur en ontdek of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Al gesloten? Schrik niet. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer weten? Zie het blok hiernaast. Check ook alles over Supermarkt meux

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Middelkerke?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de regio West-Vlaanderen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgservices. Alles wat je nodig hebt; keukenrol en Schoonmaakmiddelen van A-merken als Bio en Angulas Aguinaga wanneer het jou uitkomt laten bezorgen wanneer jij wil. Een uitkomst voor velen! De keuze is aan jou: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Niet zelden heb jij alle artikelen binnen 24 uur in huis.

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supers bij jou in de buurt

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Bekijk alle acties

* Mis dit niet: → Bezoek direct online supermarkten in en rondom West-Vlaanderen. Of bekijk handige info over Online supermarkt mettekoven.

Pick Up Point Middelkerke

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een thuisbezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Middelkerke erg relevant voor jou. Jij profiteert dan van het gemak van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Boodschappen zoals Hele aardappel tot Koffiebonen en producten van A-merken als Abena of Maaza, haal je moeiteloos op bij het supermarkt afhaalpunt. Tip: schiet koken er bij jou vaak in? Probeer daarvoor zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Massala-tilapiapakketje met wortelsalade, Vissticks met groenten of Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti. Een paar minuten opwarmen, en smullen maar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Het kost je amper tijd
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Middelkerke

Leave a Comment