boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Mévergnies-lez-Lens

Meteen shoppen bij een supermarkt in Mévergnies-lez-Lens? Uitzoeken welke super vandaag geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze website vind je alle handige data over de supermarkten in Mévergnies-lez-Lens. Lekker makkelijk boodschappen zoals bijv. Kant en klare maaltijden, Rund vlees en Worst of boodschappen van erkende merken als Pan en Elro via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Jij checkt hier ook meer gegevens over de nieuwe hype: de boodschappen online bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per bezoekje. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Meer en meer mensen bestellen online, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke super vandaag open is? Bij welke supermarkt kan ik op zondag terecht?En niet te vergeten: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Onderaan bekijk je de regionale supermarkten. Klik op een shop en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Mévergnies-lez-Lens-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Mévergnies-lez-Lens

Welke supermarkt is nu open in Mévergnies-lez-Lens?

Vandaag nog een supermarkt vinden om te shoppen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: de supers hier hebben flexibele openingstijden. Bij locaties van Plus, Albert Heijn, Coop, Spar of bijv. Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Deen. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Hierboven kan jij supermarkten spotten in de regio. Maak een keuze en bekijk of de winkel nu geopend is. Gesloten? Niet getreurd. Je kunt op jouw tijd bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Rechts tref je aanvullende details. Lees ook meer over Supermarkt mesvin

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Mévergnies-lez-Lens?

Sta je voor een dichte supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de buurt van Henegouwen kun je kiezen uit meerdere bezorgservices. Alle boodschappen als Vissticks en/of Zoete sherry van bijvoorbeeld Cottons of Martini op een door jou gekozen moment bij jou thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Jij kiest zelf: bezorgen of afhalen. Bij de meeste supers heb jij alle (verse) boodschappen verrassend snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Supermarkt webwinkels

Online aanbiedingen bekijken

* Advies: → Zoek online supermarkten in de provincie Henegouwen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt mespelare.

Pick Up Point Mévergnies-lez-Lens

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorger? Dan is een supermarkt pick-up point in Mévergnies-lez-Lens een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van het gemak van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt wanneer jij wilt. Alles wat je nodig hebt, van Soepgroenten t/m Tussendoortje en producten van geliefde merken als Lavis en Princes, pik jij vaak gratis op bij het supermarkt afhaalpunt. Hint: geen tijd om te koken? Probeer daarvoor zo’n koelverse maaltijd als Verrassingspakketje met makreel en fijne groente, Gebakken witvis of Broodje Zalm Salade. 10 minuutjes opwarmen, en smullen maar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Mévergnies-lez-Lens

Leave a Comment