boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Meux

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Meux? Uitzoeken welke super momenteel geopend is, of welke op zondag open zijn? Onderaan de pagina vind je vergelijkingen en gegevens betreffende supermarkten in Meux. Lekker makkelijk boodschappen zoals bijv. Gebitsreiniging, Sladressing en Afbak croissants of items van onder andere Wild Geese en Villa Rosa op internet kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Jij checkt hier ook handige nieuwsberichten over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. We spenderen gemiddeld €25 tot €30 per bezoek. Wat jij eens moet proberen is de supermarkt waar je online kan bestellen. Een groeiend aantal consumenten bestellen online, en laten de boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij wie kan ik op een feestdag boodschappen doen? En ook handig: welke super bezorgt bij mij thuis?Zometeen check je supers bij jou in de buurt. Tik op een zaak naar keuzen en vind praktische details. [jobs location=Meux-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Meux

Welke supermarkt is nu open in Meux?

Vandaag nog belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met flexibele openingstijden. Bij locaties van Spar, Plus, Albert Heijn, Jumbo en natuurlijk Aldi en de Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Ook het geval voor supers als Dekamarkt. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en achterhaal of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Dicht? Schrik niet. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. De voordelen? Zie het blok hiernaast. Ook interessant: Supermarkt messelbroek

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Meux?

Een gesloten supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. Om en nabij Namen zijn er steeds meer supers die bij je thuiskomen. Alle producten als Satésaus en/of Lijm van erkende merken als Morubel en Remia op een door jou gekozen moment bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Vaak kies je zelf tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Niet zelden heb jij de boodschappen voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen webshops

Bespaar geld op je boodschappen

* Let op: → Vergelijk alle online supermarkten in en rondom Namen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt mesnil-saint-blaise.

Pick Up Point Meux

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Meux een bruikbaar alternatief. Je hebt dan de vele voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt wanneer jij wilt. Alles van Bladerdeeg t/m Borrelmix en goederen van bijvoorbeeld Sagativa en Styliste Ultime, haal jij gewoon af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Tip: schiet koken er bij jou vaak in? Bestel dan een koelverse maaltijd als Gegrilde tonijn met paprikasaus, Geglaceerde wortel of Broodje Bresaola. Koken is niet nodig, even opwarmen en je kan al aan tafel gaan.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Het kost je amper tijd
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Meux

Leave a Comment