boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Mettet

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Mettet? Direct achterhalen supermarkt momenteel geopend is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina lees jij alle handige info rondom supermarkten in Mettet. Moeiteloos boodschappen als bijvoorbeeld Pasta, Kipnugget en Borrelsnacks of producten van merken als Auvernou en Chateau la Roulerie via internet inkopen en bezorgen? Jij checkt hier ook meer details over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 a 3 bezoeken in de week. De supermarktbon ligt al gauw op €35 tot €40 per bezoekje. Populair is op dit momentboodschappen kopen bij de online super. Steeds meer huishoudens doen hun aankopen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Nieuwsgierig welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke supers kan ik op zondagen mijn boodschappen inslaan? En ook handig: welke super bezorgt bij mij thuis?In het midden van de pagina check de verschillende aanbieders. Klik op een shop en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Mettet-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Mettet

Welke supermarkt is nu geopend in Mettet?

Meteen een supermarkt vinden om te shoppen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag geopend? Handig: de supers in deze regio werken met aangename openingstijden. Bij shops van Albert Heijn, Coop, Jumbo, Spar en natuurlijk Lidl en de Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Ekoplaza. Met name bij de grote filialen. Standaard kan jij hier tot laat in de avond nog shoppen. Hierboven kan jij supermarkten spotten die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en lees meer over of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Ben je al te laat? Geen nood. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Kan ik dat ook? Lees er hiernaast meer over. Ook interessant: Supermarkt mespelare

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Mettet?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Dankzij het internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Om en nabij Namen zijn er steeds meer bezorgservices. De meeste artikelen als Vruchtenthee en Kantooraccessoires van A-merken als HP of Peterman eenvoudig aan huis bezorgd. Wat kan er prettiger zijn? De keuze is aan jou: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Meesetal heb jij je bestelling voordelig en snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen winkels online

Online aanbiedingen bekijken

* Hint: → Vergelijk alle online supermarkten in de provincie Namen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt meslin-l-eveque.

Pick Up Point Mettet

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een bezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Mettet een uitkomst. Jij profiteert dan van de meerwaarde van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Eau de toilette t/m Salami en goederen van vertrouwde merken als Parrano of Nivea, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Hint: chronisch tijdgebrek? Bestel dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Pittige tilapia met kroepoek, Stukjes rundvlees in jus of Broodje Ei / Bieslook Salade. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een gezonde maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Het kost je amper tijd
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Mettet

Leave a Comment