boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Messancy

Op zoek naar een supermarkt in Messancy? Wil je weten welkesupermarkt op dit moment open is, of waar een koopzondag is? Onderaan de pagina lees jij alle bruikbare feiten over de supermarkten in Messancy. Moeiteloos boodschappen als bijv. Bezems, Intimiteit en Ijsje of artikelen van erkende merken als Effi en Rawson’s Retreat online inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Jij checkt hier ook meer gegevens over opties m.b.t. online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt meer dan 100 bezoekjes per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €25 tot €30 per aankoop. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Een groeiend aantal huishoudens maken er gebruik van, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Weten welke super op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen shoppen? Ook interessant: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Beneden check je de lokale supers. Tik op een zaak naar keuzen en doorzoek meer details. [jobs location=Messancy-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Messancy

Welke supermarkt is nu geopend in Messancy?

Op dit moment de supermarkt bezoeken? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: de supers hier hebben ruime openingstijden. Bij shops van Jumbo, Plus, Spar, Coop maar ook Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Jan linders. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Bovenaan deze pagina kun je supermarkten bekijken dicht bij jou in de buurt. Selecteer een supermarkt en ontdek of de super momenteel open is. Ben je al te laat? Maak je niet druk. Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. Meer info? Lees er hiernaast meer over. Lees ook meer over Supermarkt mesen-messines

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Messancy?

Sta je voor een dichte supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In en rondom Luxemburg vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Wokgroente en roerbakmix of Zakdoekjes van bijvoorbeeld Hemoclin en/of Ravelli Chocolatier gemakkelijk laten bezorgen wanneer jij wil. Wie wil dat nu niet? Het is jouw feestje: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij jouw order binnen 24 uur in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Alle internet supermarkten

Online aanbiedingen bekijken

* Handig: → Kijk naar online supermarkten in de streek Luxemburg. Lees nu ook alles over Online supermarkt merksem.

Pick Up Point Messancy

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgers? In dat geval is een pick-up point in Messancy erg relevant voor jou. Je geniet dan van de handigheid van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Tafeltextiel tot Jus rundvlees en boodschappen van merken als Paiarrop en Snickers, kun je gemakkelijk afhalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Let op: houd je niet van koken? Koop dan zo’n ambachtelijke maaltijd als Chinese fondue, Omelet champignon in Provencaalse saus Parijse worteltjes Aardappelpuree of Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do. Een kwestie van eventjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Het kost je amper tijd
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Messancy

Leave a Comment