boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Mespelare

Een supermarkt bezoeken in Mespelare? Wil je weten welkesupermarkt nu open is, of welke op zondag open zijn? Op deze website vind je alle relevante gegevens met betrekking tot supermarkten in Mespelare. Moeiteloos boodschappen als Sperziebonen, Cornflakes en Pannenkoeken of boodschappen van topmerken als Old Amsterdam en Dream online kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook praktische informatie over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 tot 3 maal per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per bestelling. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Opvallend veel mensen maken er gebruik van, en kiezen voor thuisbezorging. Weten welke supermarkt momenteel geopend is? Bij welke supers kan ik op zondag terecht?En ook handig: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onder deze pagina bekijk je alle supermarkten. Klik op een shop en doorzoek praktische details. [jobs location=Mespelare-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Mespelare

Welke supermarkt is nu geopend in Mespelare?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Goed nieuws: de meeste winkels hier beschikken over vrij lange openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Spar, Jumbo, Coop en Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde verhaal voor winkels als Ekoplaza. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten die vlakbij zijn. Kies een winkel en check op dit moment open is. Dicht? Geen nood. Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Kan ik dat ook? Lees verderop meer over deze service. Ook interessant: Supermarkt merlemont

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Mespelare?

Sta je voor een dichte supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de buurt van Oost-Vlaanderen merken we een groeiend aantal bezorgdiensten. Alle boodschappen als Patat of Tijdschriften van onder andere Linea Fresh of Bayer gemakkelijk bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! Vaak kies je zelf tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij de meeste supers heb jij alle (verse) boodschappen voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen winkels online

Bespaar geld op je boodschappen

* Tip: → Vergelijk alle online supermarkten in de omgeving van Oost-Vlaanderen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt merkem.

Pick Up Point Mespelare

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Mespelare een uitkomst. Jij benut dan de handigheid van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een door jou gekozen moment. Boodschappen zoals Hagelslag tot Kipnugget en artikelen van vertrouwde merken als Evisense of Warsteiner, haal jij gewoon af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: geen tijd om te koken? Koop dan zo’n ambachtelijke maaltijd als Nijlbaars met peterseliesalsa, Kip kerrie ananas schotel of Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree. Een paar minuten opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Mespelare

Leave a Comment